Mary Kay Clinical Solutions® Booster Ferulic+Niacinamide Brightener

Mary Kay Clinical Solutions® Booster Ferulic+Niacinamide Brightener

15 ml

En booster med uppljusande effekt i vår Clinical Solutions-serie. Denna booster hjälper också till att reducera pigmentförändringar och förbättrar hudtonen med trippelverkande ingredienserna ferulinsyra, niacinamid och extrakt från vita bönor.

• Ger en uppljusande effekt
• Förbättrar ojämn hudton
• Ger tydlig minskning av pigmentförändringar.

59,90 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Ingredienser

Ferulinsyran

Ferulinsyra är en kraftfull antioxidant som verkar som en sköld mot yttre påverkan på huden som kan orsaka pigmentförändringar (hyperpigmentering). Ferulinsyra bidrar till att förhindra att fria radikaler bildas på huden, vilket minskar risken för pigmentförändringar. Den stöder också hudens antioxidantsystem* för att reducera pigmentförändringar. Ferulinsyra har egenskaper som lugnar huden och bidrar till att bekämpa de vanligaste orsakerna till pigmentförändringar. Huden blir jämnare och får en uppljusande effekt.

Niacinamid (vitamin B3)

Niacinamid är en av de två vanligaste formerna av vitamin B3. Det är ett viktigt näringsämne och är välkänt som ett fantastiskt ämne som ger huden en uppljusande effekt. Applicering av niacinamid har visat sig kunna minska synliga pigmentförändringar på huden (hyperpigmentering) avsevärt genom att skydda hudens barriär (den första försvarslinjen mot yttre påverkan). Det fungerar även som en antioxidant och bidrar likt ferulinsyra till att bekämpa de vanligaste orsakerna till pigmentförändringar.

Extrakt från vita bönor
Mary Kay har upptäckt att extrakt från vita bönor (även kallat Navy Beans på engelska) har en uppljusande effekt på huden, och har patenterat en ingrediensteknik baserat på den upptäckten. Extraktet minskar* också befintliga pigmentförändringar och förbättrar ojämn hudton över lag.

*Baserat på in vitro-tester

Om du använder Mary Kay Clinical Solutions Retinol 0,5 kan du lägga till denna uppljusande booster efter att du slutfört retiniseringsprocessen. Du kan också med fördel använda den tillsammans med Mary Kay Clinical Solutions Booster – HA+ Ceramide Hydrator.


Kan flera boosters användas samtidigt?

Ja, det går att använda både Mary Kay Clinical Solutions® Ferulic + Niacinamide Brightener eller C+ Resveratrol Line Reducer tillsammans med HA Ceramide Hydrator. Då appliceras HA + Ceramide Hydrator alltid efter den första boostern. Det rekommenderas dock att endast använda EN booster tillsammans med HA + Ceramide Hydrator. Välj den booster som bäst passar din huds behov.


• Testad för hudirritation och allergi
• Dermatologisk testad
• Icke portilltäppande


Application Tips

• Efter rengöring och ansiktsvatten, använd 6–8 droppar (mängden kan variera beroende på personliga preferenser) i handen. Applicera sedan produkten jämnt över ansikte och hals. Undvik området kring ögonen.
• Denna booster kan användas av alla både morgon och kväll.
• Följ upp med serum och fuktkräm.