TimeWise Replenishing Serum C+E®

TimeWise Replenishing Serum C+E®

44 ml

Vitamin C och E gör underverk för din hy och när det kombineras skapas något alldeles extraordinärt. Detta kraftfulla serum innehåller så mycket som tre källor av vitamin C, är rikt på antioxidanter och ger en sundare och fastare hy med fräsch lyster och mindre rynkor. Serumet hjälper till att skydda mot bland annat föroreningar och ozon som försämrar hyns hälsa. Använd dagligen för fastare och mer välmående hy med lyster.


• Ger en fastare hy med mer lyster på bara fyra veckor
• Skyddar mot föroreningar som får huden att åldras i förtid
• Reducerar det synliga intrycket av finare linjer

99,89 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

På din jakt efter antioxidanter som bekämpar fria radikaler har du kanske frågat dig själv, “Varför behöver jag vitamin C?” eller “Varför är vitamin E viktigt?”. Vissa kombinationer av antioxidanter ger överlägsna resultat jämfört med en antioxidant som behöver fungerar ensam. Svaret: Den här briljanta lystergivande kombinationen. Eftersom vitamin E bryts ner när det bekämpar skadliga fria radikaler hjälper vitamin C till att återuppväcka de skyddande krafterna igen. Den kraftfulla antioxidanten vitamin C ger huden lyster och minskar uppkomsten av pigmentfläckar och ojämn hudton. Men inte nog med det. Vitamin C är oumbärlig för att påskynda produktionen av kollagen och elastin – hudens byggstenar som ger en fastare hy. Den exklusiva formulan innehåller tre källor av vitamin C för att ge din hy den åldersförebyggande kraft den behöver.


Nyckelingredienser

Tre källor av vitamin C som ger fastare hy med mer lyster
Ren vitamin C (askorbinsyra) bidrar till hudens naturliga reparationsprocess. Vitamin E är en mycket effektiv antioxidant som i combination med vitamin C skyddar huden från att åldras I förtid.
Extrakt från amalakibäret Rik på naturlig vitamin C och antioxidanter skyddar och bidrar till hudens naturliga kollagenproduktion*. Amalaki är ett näringsrikt superbär som innehåller polyfenoler, mineraler och vitaminer.
Derivat av vitamin C Vitamin C som i grunden är vattenlösligt, har här omvandlats för att bli fettlösligt och därmed lättare för huden att ta upp.

*Resultat baserat på in-vitro tester

Efter en användning:
Hyn ser omedelbart ljusare ut.

Efter en vecka:
Hyn känns fastare och känns mjukare och ser mjukare ut.

Efter tre veckor då produkten använts två gånger dagligen:
Hyn ser hälsosam ut
Hyn ser yngre ut och ger ett minskat synligt intryck av fina linjer och rynkor.
Hyn ser spänstigare ut och känns fastare.

• Passar alla hudtyper
• Skonsam formula
• Dermatologisk testad
• Testad mot hudirritation och allergi
• Icke portilltäppande
• Passar känslig hyApplication Tips

Pumpa ut tillräckligt med serum så att nivån flyttas ett steg i doseringsfönstret under ett dygns applicering. Det innebär två pump, ett på morgon och ett på kvällen. Fördela serumet jämt över ansikten, uppåt och utåt. Med applicering 2 gånger om dagen räcker serumet i 6 veckor.