Clear Proof® Oil-Free Moisturizer Acne-Prone Skin

Clear Proof® Oil-Free Moisturizer Acne-Prone Skin

88 ml

Den här lätta, oljefria och snabbt absorberande formulan lugnar och hjälper till att kontrollera glansighet samtidigt som den fyller på med viktig fukt. Produkten ingår som ett avslutande steg i Clear Proof®-serien och lämnar hyn mjuk och len utan att den ser blank ut.

- Lugnar hyn och fyller på med viktig fukt.
- Lätt formula som absorberas snabbt.
- Inte portilltäppande.
- Kliniskt testad för hudirritation och allergier.
- Passar känslig hy och hy med blemmor.

Läs mer om Clear Proof®-serien.

31,71 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

När oljig hy inte fått tillräckligt mycket fukt kan det leda till att ännu mer olja produceras. Den här lätta formulan lugnar hyn samtidigt som den fyller på med fukt för att hålla en balanserad fuktnivå. Efteråt känns hyn välmående, mjuk och omhändertagen.
En majoritet av alla kvinnor och män som testade Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin i en oberoende konsumentundersökning* bekräftade att deras hy upplevdes balanserad utan att kännas oljig.
*Resultaten är baserade på en oberoende konsumentundersökning som gjordes på 189 kvinnor och män med hy som var benägen att bli oren. Undersökningen pågick under 21 dagar och testpersonerna använde produkten dagligen.

Allmän info om systemet
Clear Proof® är ett omfattande system med fem produkter som är skapade för att hålla porerna fria från orenheter. Tre av produkterna (Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution) innehåller 2 % salicylsyra, en effektiv ingrediens som motverkar uppkomsten av blemmor*. Formulan penetrerar porerna och tar kontroll över överflödiga oljor och orenheter samtidigt som de får hyn att se klarare och mer välmående ut. Samma tre produkter innehåller även kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot, botaniska extrakt som har visat sig reducera rodnad som kan uppkomma i samband med blemmor. I serien finns dessutom fuktkrämen Oil-Free Moisturizer som lugnar och fyller på med viktig fukt utan att hyn blir glansig, samt Deep-Cleansing Charcoal Mask, en kraftfull ansiktsmask med bland annat aktivt kol som drar ut orenheter ur din hy. Tillsammans är dessa produkter en perfekt kombination som ger ett vackert resultat.
• Baserat på in-vitro tester.


Application Tips

Appliceringsordning för Clear Proof®-serien:
Börja med att rengöra hyn med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Följ upp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin och Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin. Avsluta med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Använd Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask två till tre gånger i veckan på ren och torr hy.