Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin

Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin

29 g

Effektiv formula med extrakt från växtriket och 2 % salicylsyra. Appliceras på befintliga blemmor och orenheter för att motverka och lugna. Produkten tränger igenom porerna för att hjälpa till att minska synligheten av pormaskar och orena partier.
- Absorberas snabbt av hyn.
- 2 % salicylsyra rengör orenheter.
- Extrakt från växtriket som lugnar och minskar rodnad.
- Hjälper till att motverka befintliga och framtida orenheter genom mild exfoliering.
- Minimerar synliga intrycket av porer.

Läs mer om Clear Proof®-serien.

31,71 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin är en del i Clear Proof®, en komplett serie hudvårdsprodukter som är framtagna för problemhy. Produkten innehåller kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot som har visat sig hjälpa till att reducera rodnad som ibland uppkommer i samband med blemmor och oren hy. Dermatologiskt och kliniskt testad.

Allmän info om systemet
Clear Proof® är ett omfattande system med fem produkter som är skapade för att hålla porerna fria från orenheter. Tre av produkterna (Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution) innehåller 2 % salicylsyra, en effektiv ingrediens som motverkar uppkomsten av blemmor*. Formulan penetrerar porerna och tar kontroll över överflödiga oljor och orenheter samtidigt som de får hyn att se klarare och mer välmående ut. Samma tre produkter innehåller även kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot, botaniska extrakt som har visat sig reducera rodnad som kan uppkomma i samband med blemmor. I serien finns dessutom fuktkrämen Oil-Free Moisturizer som lugnar och fyller på med viktig fukt utan att hyn blir glansig, samt Deep-Cleansing Charcoal Mask, en kraftfull ansiktsmask med bland annat aktivt kol som drar ut orenheter ur din hy. Tillsammans är dessa produkter en perfekt kombination som ger ett vackert resultat.
• Baserat på in-vitro tester.


Application Tips

Applicera på orena områden och blemmor så ofta det behövs.

Appliceringsordning för Clear Proof®-serien:
Börja med att rengöra hyn med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Följ upp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin och Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin. Avsluta med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Använd Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask två till tre gånger i veckan på ren och torr hy.