Tips för att ge läpparna en yngre look

Börja med att applicera primer på hela läpparna. Applicera sedan lipliner Medium Nude precis ovanför och nedanför läpparnas naturliga linje. Applicera lipliner över hela läpparna för att skapa en matt bas. Applicera därefter läppstift om du vill.

Gör så här:

Applicera en linje runt läpparnas naturliga konturer. Om du vill ha en matt bas, använd lipliner över hela läpparna. Applicera sedan läppstift om du vill eller ha lipliner som enda nyans.


Hur du kan använda lipliner

Använd lipliner för att matcha din naturliga nyans på läpparna. Den hjälper dig att skapa en liplook med dimension. Använd lipliner för att förstärka din läppmakeup. Pröva dig fram med olika nyanser. Om du har svårt att välja nyans på lipliner är Lip Liner Medium Nude alltid rätt. Den här mångsidiga liplinern kan användas tillsammans med alla nyanser och alla hudtoner och har samma fördelar som en färgad lipliner.

För att göra tunna läppar fylligare

Börja med att applicera concealer eller foundation för att dölja läpparnas naturliga linje. Applicera därefter med en lipliner precis ovanför överläppens naturliga linje samt nedanför underläppens naturliga linje. Applicera därefter lipliner på hela läpparna för att skapa en matt bas. Applicera läppstift i den nyans du önskar. Om du använder lip gloss, applicera enbart mitt på läpparna för att skapa ett fylligare intryck.För att göra fylliga läppar tunnare

Börja med att applicera concealer eller foundation för att dölja läpparnas naturliga linje. Applicera sedan lipliner precis innanför överläppens och underläppens naturliga linje. Applicera lipliner på hela läpparna för att skapa en matt bas. Applicera därefter läppstift om du vill.VI REKOMMENDERAR

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!