TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler

14 g

Fyll ut tydliga linjer och rynkor för ett omedelbart slätare och jämnare intryck samtidigt som den åldersförebyggande formulan även verkar för att förbättra hyns utseende över tid.

• Fyller omedelbart ut tydliga linjer och rynkor
• Innehåller åldersförebyggande retinol
• Stärker hyns förmåga att bibehålla fukt
• Går snabbt in i huden

Läs mer om TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler

Se e-katalogen om TimeWise Repair®

78,89 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Medan TimeWise Repair®-serien riktar in sig på de olika orsakerna till hudens åldrande har TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler som huvudsakligt fokus att åtgärda det synliga intrycket av djupa linjer och rynkor direkt och över tid.

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler fyller ut tydliga linjer och rynkor. Inkapslad hyaluronsyra och flexibla elastomerer samarbetar för att effektivt minimera det synliga intrycket av rynkor för ett ungdomligare utseende. Elastomerer är mikroskopiska fibrer som skapar en grund för den inkapslade hyaluronsyran så att den kan få största möjliga effekt. Detta utan att du behöver oroa dig över att ansiktet ska se stelt ut.

Den inkapslade hyaluronsyran drar till sig fukt och får därmed rynkor och fina linjer att verka synbart mindre. Retinolet i produkten verkar för att minimera det synliga intrycket av djupa linjer och rynkor över tid.

TimeWise® Repair Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler ger ett synbart intryck på linjer och rynkor i pannan, mellan ögonbrynen, i ögonvrårna och runt munnen. Produkten lämnar inga spår på huden och passar alla hudtoner.


Application Tips

• Applicera krämen direkt på rynkorna med spetsen på tuben och fördela den varsamt med fingertopparna.
• Vänta i några minuter innan du applicerar din fuktkräm.
• Under morgonrutinen, var noga med att följa upp med solskydd då exponering för skadliga UVA-/UVB-strålar är en vanlig orsak till hudens åldrande. Solskydd är särskilt viktigt när du använder produkter som innehåller retinol.