TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser

TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser

127g

Upplev ett återfuktande skum som rengör på djupet och reducerar intrycket av synliga porer så att din hy ser härligt ung och frisk ut.

• Rengör varsamt
• Bevarar hudens fuktbalans
• Ger ökad lyster
• Ökar hudens elasticitet
• Ger en härlig känsla av lyx och omvårdnad

Läs mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

53,51 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Varje dag samlas döda hudceller på hudytan. I takt med att huden åldras får den svårare att göra sig av med de döda hudcellerna vilket kan leda till att hudens naturliga lyster avtar och huden ser äldre ut. TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser sveper varsamt undan alla orenheter och återställer hudens ungdomliga lyster. Den härligt skummande formulan rengör på djupet, förnyar hudens utseende och förminskar det synliga intrycket av porer samtidigt som den stärker hudbarriären.

När huden åldras blir den även tunnare och mer utsatt för fuktförlust och irritationer. TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser skänker en härlig känsla av lyx och omvårdnad och hjälper till att bevara hudens lipider vilket gör att huden känns len, återfuktad och välmående.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser är en av fem skönhetsprodukter i den revolutionerande hudvårdsserien TimeWise Repair®, speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och motverka tydliga ålderstecken. Serien bygger på Volu-Firm® Complex, en perfekt sammansättning av tre ingredienser som är så viktiga för hudens återhämtning att formulan ingår i alla produkterna i serien. Formulan innehåller bland annat en tripeptid som ökar produktionen av hyaluronsyra – ett ämne som är rikligt förekommande i ung hy och som hjälper huden att ta upp och kapsla in fukt. Tack vare detta återfår huden en del av sin ungdomliga spänst och volym.

När du använder TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser tillsammans med övriga produkter i serien minskar du den synliga förekomsten av tydliga linjer och rynkor, lyfter ansiktsdragen på nytt och låter din hy återfå ungdomlig fyllighet och spänst.


Application Tips

Applicera TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser morgon och kväll innan du applicerar övriga hudvårdsprodukter.