10-151337

TimeWise® Moisture Renewing Freshener

147ml

Ge din hy en silkeslen och uppfriskad känsla med ett härligt ansiktsvatten som gör din hy len och jämn och ger den ett välkommet fukttillskott!

• Återfuktar och skyddar
• Minimerar det synliga intrycket av porer
• Gör hyn mjuk och silkeslen
• Efterlämnar en härligt fräsch känsla
• Reducerar intrycket av fina linjer och rynkor

40,90 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Med åren förlorar porväggarna något av sin spänst vilket gör att de blir mer synliga och således kan se större ut. Ju starkare kollagenet i huden är desto starkare blir porväggarna. Genom att bromsa kollagennedbrytningen och förbättra hudens elasticitet kan man därmed få porerna att se mindre ut.
TimeWise® Moisture Renewing Freshener hjälper till att stärka kollagenet och bidra till att göra porerna mindre synliga. Ansiktsvattnet har även återfuktande och skyddande egenskaper som gör din hy härligt silkeslen och mindre känslig för yttre påverkan.

När du använder TimeWise® Moisture Renewing Freshener som ett komplement till din dagliga hudvårdsrutin blir din hy len och återfuktad och du kan möta dagen med en ljuvligt uppfriskad känsla!

Den patenterade TimeWise®-formulan reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor genom att påskynda hudens förnyelseprocess. Produkten passar alla hudtyper, passar även för känslig hy, är icke portilltäppande samt dermatologiskt testad.


Application Tips

Applicera på rengjord hy med hjälp av en bomullstuss eller liknande, innan applicering av övriga hudvårdsprodukter.