TimeWise® Matte 3D Foundation Bronze W 150

TimeWise® Matte 3D Foundation Bronze W 150

30 ml

Upptäck ett jämnt resultat med perfekt nyansmatchning. Innehåller vårt unika Age Minimize 3D® Complex som minskar uppkomsten av synliga ålderstecken och gör att hyn genast ser friskare, fastare och yngre ut.

• Hållbar matt finish som sitter hela dagen
• Motverkar glansighet i 12 timmar
• Speciellt utformad för att motstå luftfuktighet
• Enkel att bygga upp till önskad täckning

36,91 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Med TimeWise 3D® Foundation har det aldrig varit lättare att hitta din perfekta nyans. Tillsammans med vår exklusiva IntelliMatch® Technology skapades en foundation som matchar varje kvinnas hudton. Produkten innehåller oljeabsorberande mikrosfärer som gör att hyn varken känns glansig eller fet efter applicering och produkten sätter sig inte i fina linjer.
TimeWise® Matte 3D Foundation innehåller samma unika Age Minimize 3D® Complex som ingår i varje produkt av TimeWise® Miracle Set 3D™. Det består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken: Inkapslad Resveratrol tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3, en välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy.

Finns för normal/torr hy (TimeWise® Luminous 3D Foundation) och kombinerad/fet hy (TimeWise® Matte 3D Foundation).
Produkten är oparfymerad och oljefri. Den är dermatologiskt testad, passar även för känslig hy/känsliga ögon och är icke portilltäppande.
*Baserat på in-vitro-tester av huvudingredienser.