TimeWise Body™ Targeted- Action® Toning Lotion

TimeWise Body™ Targeted- Action® Toning Lotion

236ml

Återfukta din hud i upp till 24 timmar med en underbart krämig lotion som stärker hudens struktur och elasticitet och gör att din hud känns härligt fast och slät över hela kroppen!

• Återfuktar i upp till 24 timmar
• Ger fastare, spänstigare hud
• Uppfriskande doft
• Energigivande inslag från växtriket

65,40 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Ju äldre du blir desto viktigare är det att tillföra kroppen fukt. En god fuktbalans gör huden len och mjuk och kan till och med få den att se slätare ut. TimeWise Body Targeted-Action® Toning Lotion återfuktar i upp till 24 timmar och gör din hud fantastiskt len och välmående.

TimeWise Body Targeted-Action® Toning Lotion hjälper till att lyfta fram och definiera kroppens konturer genom att stärka hudens elasticitet och spänst. Den kraftfulla formulan innehåller flera välgörande ingredienser från växtriket, bland annat pumpafröextrakt som hjälper till att stimulera kollagenproduktionen. Dessutom innehåller den en rad kraftfulla antioxidanter, såsom acaibär och lugnande E-vitamin, som bidrar till att skydda kroppen från yttre påverkan och från tidiga ålderstecken orsakade av fria radikaler.


Application Tips

Massera in TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion över hela kroppen morgon och kväll. Undvik att applicera i ansiktet.