Thinking of Love® Eau de Parfum

Thinking of Love® Eau de Parfum

29 ml

Inspirera till nya minnesvärda ögonblick – med en romantisk doft! Runt flaskan hänger en vacker berlock och i kartongen finns ett litet kort där du kan skriva ett personligt meddelande till mottagaren.

• Toppnoter som mandarin och freesia
• Mellannoter som rosenblad och kaprifol
• Basnoter som iris och sandelträ

47,90 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Inled en livslång kärleksrelation med doften som inspirerar till oförglömliga ögonblick. Thinking of Love® Eau de Parfum ger en varm och romantisk doftupplevelse och passar perfekt när du har något alldeles speciellt att fira eller vill göra dagen extra minnesvärd! Doften passar även perfekt som kärleksfull gåva. På flaskan hänger en vacker berlock som kan fästas på ett halsband eller armband. I förpackningen finns ett litet kort där du kan skriva ett värmande meddelande till mottagaren!

Thinking of Love® Eau de Parfum innehåller: Toppnoter av mandarin, rosépeppar och freesia. Hjärtnoter av turkiska rosenblad, fransk viol och rosa kaprifol. Basnoter av vanilj, iris, mysk och indonesiskt sandelträ.

Kombinationen av ingredienser i en doft avgör inte bara hur den doftar, utan också hur länge doften stannar på huden. De olika ingredienserna visar sig i olika stadier på huden. Man särskiljer stadierna i tre etapper:
• Toppnoterna ger den initiala upplevensen av doften. De introducerar doften och varar i upp till 15 minuter.
• Mellannoterna kommer fram några minuter efter att parfymen applicerats på huden. De kan stanna kvar under hela doftupplevelsen.
• Basnoterna ger det slutliga intrycket av doften och även det mest varaktiga. De kan hålla i flera timmar efter att doften applicerats.


Application Tips

• Thinking of Love® Eau de Parfum kommer mest till sin rätt om du bär den på ställen där du kan känna pulsen slå, förslagsvis på handleden, i knävecken eller bakom öronen. Där pulsen ligger ytligt är huden som varmast och där utvecklas doften snabbare.
• En doft dunstar alltid en aning, så spraya på lite grann efter några timmar igen om du vill dofta gott hela dagen!