Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Tranquil Toffee

Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Tranquil Toffee

3,6 g

Strålande nyanser och lysande glans. Den behagliga gel-formulan sitter länge och läpparna känns fylliga och mjuka. Äntligen ett hållbart läppstift som dina läppar kommer älska!

- Ger långvarig hållbarhet utan att torka ut läpparna.
- Mjuk och härlig formula som ger en behaglig känsla.
- Rika pigment och intensiva nyanser.
- Optiska effekter reflekterar ljus och får ojämnheter att synas mindre.

32,90 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Du hittar enkelt en nyans som passar din stil, vare sig den ska matcha din kvälls-outfit eller din business-look. Den lätta gel-formulan gör dina läppar fylliga och silkeslena. Pigmentets yta är täckt med ett gel-liknande lager som är exceptionellt enkelt att applicera. Formulan ger även en soft-focuseffekt med optisk förstärkning som gör att ljuset sprids ut och reducerar intrycket av fina linjer, samtidigt som den hindrar dina läppar från att torka ut. Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick innehåller återfuktande ingredienser såsom solrosolja och jojoba-vax. Lockets ovansida är transparent, vilket gör det enklare att hitta rätt nyans när du letar i din clutch eller makeuplåda.


Application Tips

- Applicera Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick med en läppborste genom att först badda borsten mot läppstiftet och applicera sedan på läpparna. Börja i mitten och fortsätt ut mot mungiporna. Upprepa tills du får till den täckningsgrad du önskar.

- Skapa en hållbar look genom att använda Mary Kay® Lip Liner som en bas. Om du använder ett ljust läppstift, börja med en nude-ton som matchar din naturliga läppnyans. Applicera sedan ditt val av Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick.