Mary Kay® Eye Primer

Mary Kay® Eye Primer

8,5g

Vill du att din ögonmakeup ska behålla samma vackra resultat som direkt efter applicering, så länge som möjligt? Applicera Mary Kay® Eye Primer under din Mary Kay® Eye Color så blir resultatet oöverträffat!

• Vattenfast formula
• Förbättrar resultatet av din makeup
• Håller ögonmakeupen på plats längre

26,70 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Huden runt ögonen har färre talgkörtlar och lägre kollagen- och elastin-produktion än hyn i övrigt. I takt med att vi åldras tunnas fettlagret i huden ut vilket leder till att hyn ser tunnare och ibland även insjunken ut runt ögonen. Därför behöver hyn runt ögonen extra omtanke.

Olja och fukt från hyn och från vissa produkter kan få ögonmakeup att samlas i globlinjen, smetas ut och blekna. Genom att förbereda ögonlocket med Mary Kay® Eye Primer skapar du bästa möjliga förutsättningar för din ögonmakeup och minskar risken för att den ska smetas ut eller bilda ränder i globlinjen.

Mary Kay® Eye Primer innehåller talk som håller övriga makeup-produkter på plats och förstärker deras egenskaper. Retinylpalmitat (a-vitaminderivat) är ett vårdande ämne som förbättrar hyns utseende och får den att se lenare och mjukare ut. Produkten är parfymfri, passar även för känslig hy, är testad av ögonspecialister och kan även användas av dig som bär linser.


Application Tips

• Applicera en liten mängd på ögonlocket innan du applicerar din ögonmakeup.
• Smörj försiktigt in i huden med hjälp av fingertoppen.