TimeWise® Nighttime Recovery

TimeWise® Nighttime Recovery

29ml

Uudistaa ihoa syvältä öisin, jolloin ihon uusiutumisprosessi on aktiivisin. Aamulla herätessäsi ihosi on raikas ja levännyt, ilmejuonteet näyttävät pehmenneiltä ja näkyvät juonteet erottuvat vähemmän. Selluloosasta valmistetut helmet puhkeavat, kun tuotetta annostellaan pumppua painamalla. Näin iho saa tuoreita ainesosia jokaisella käyttökerralla.

• Vaikuttaa öisin, jolloin ihon uusiutumisprosessi on aktiivisin
• Parantaa ihon yleistä ulkonäköä ja vaikuttaa tasoittavasti
• Antaa iholle antioksidanttiannoksen kamomillauutteen muodossa, jolla on rentouttava vaikutus ja jonka tiedetään rauhoittavan ihoa yöunien aikana
• Sopii kaikille ihotyypeille

Lisää tuotetietoa

Aivan kuten keho ja aivot, myös iho saa mahdollisuuden palautua ja uudistua yön aikana. Silloin ihon uusiutumisprosessi on aktiivisin*. Siksi öisin on erityisen tehokasta käyttää ihonhoitotuotteita, jotka täydentävät ihon varantoja luonnollisen palautumis- ja uusiutumisvaiheen aikana. Ihon rauhoittaminen ja ulkoisten stressitekijöiden neutralointi antaa iholle tilaisuuden toipua syvältä. Näin voidaan viivästyttää uusien ikääntymisen merkkien ilmaantumista.

Nighttime Recovery sisältää NutriBeads-selluloosahelmiä. Helmiäisen väriset sisältävät resveratrolia ja vaaleanpunaiset vitamiinijohdannaista. Selluloosahelmet puhkeavat, kun voidetta annostellaan pumppua painamalla, joten iho saa aina tuoreita ainesosia.

Mary Kayn patentoitu TimeWise® 3D Complex torjuu varhaisia ikääntymisen merkkejä kolmen tärkeän ihonhoito-ominaisuuden avulla, jotka ovat nuorekkaan ihon kolme perustekijää. Ne ovat: Kapseloitu resveratroli, B3-vitamiini ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Levitä tuotetta ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein illalla puhdistuksen jälkeen.

Kun käytät TimeWise® Nighttime Recoveryä yhdessä TimeWise® Antioxidant Moisturizerin kanssa. Nighttime Recovery tulee aina ensin.