Haaveiletko nuorekkaasta ja kauniisti hehkuvasta ihosta? (Kukapa ei haaveilisi?) Nyt voit saada unelmiesi ihon. C- ja E-vitamiini ovat kaksi tehokkainta ja suojaavinta antioksidanttia. Näitä kahta tehoainesosaa päivittäisen annoksen sisältävä seerumi voi auttaa kohentamaan ihon ulkonäköä huomattavasti. Vaikka sinulla ei olisi näkyviä ikääntymisen merkkejä, ihonhoitorutiini ja sen yhteydessä käytettävä, C- ja E-vitamiineja sisältävä seerumi voivat auttaa suojaamaan ihoa näkymättömiltä ympäristörasituksilta, jotka heikentävät ihon hyvinvointia.

C-vitamiini on tärkeää


Ihmisen elimistö ei pysty tuottamaan C-vitamiinia itse. Siksi sitä on saatava päivittäin joko ravinnosta tai ihon kautta. C-vitamiini auttaa elimistöä korjaamaan vaurioituneita ihosoluja ja suojaa ihoa saasteiden, otsonin ja haitallisen UV-säteilyn aiheuttamalta hapettumisstressiltä.

Mitkä ovat C-vitamiinia sisältävän seerumin hyödyt?
C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka heleyttää ihoa ja torjuu hienoja juonteita ja ryppyjä sekä pigmenttiläiskiä ja ihonsävyn epätasaisuuksia. Eikä tässä vielä kaikki: C-vitamiini on välttämätöntä kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihdyttämisen kannalta. Nämä kaksi ihon rakennusainetta tekevät ihosta kiinteän ja kimmoisan. 

Miksi lisätä E-vitamiinia? 
C-vitamiini on hyväksi iholle, mutta niin on E-vitamiinikin. Yhdessä ne saavat aikaan ihmeitä. Näiden kahden superantioksidantin yhteisvaikutus on osoitettu tieteellisesti jo vuosikymmeniä sitten. 

E-vitamiini (alfatokoferoli) on erittäin tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Kun E-vitamiini torjuu haitallisia vapaita radikaaleja, se hajoaa. Kun se yhdistetään C-vitamiiniin, sen suojaava teho palautuu. Lisäksi E-vitamiini stabiloi C-vitamiinia.

Löydä ihollesi paras C-vitamiinia sisältävä seerumi
C-vitamiinia sisältävissä seerumeissa on eroja. Parhaat tulokset saat, kun valitset oikein tuotetun seerumin, joka tehostaa tämän tärkeän vitamiinin vaikutusta ja jonka valmistuksessa on otettu huomioon C-vitamiinin pysyvyyteen liittyvät ongelmat. C-vitamiinin puhtain ja vaikuttavin muoto on L-askorbiinihappo. Askorbiinihappo vaatii tietynlaista käsittelyä, ja se on suojattava valolta ja ilmalta, jotta se ei tuhoudu.

TimeWise Replenishing Serum C+E® -seerumissa tämä ongelma on ratkaistu käyttämällä erityistä kapselointitekniikkaa. Siinä puhdas C-vitamiini (askorbiinihappo) sijoitetaan ytimeen, joka ympäröidään E-vitamiinista (alfatokoferolista) muodostuvilla mikrokiteillä. Näin nämä kaksi vitamiinia vapautuvat hallitulla tavalla, joka optimoi niiden dynaamisen yhteisvaikutuksen. Mary Kay Global Academy of Innovation and Sciencen tutkijat ovat hyödyntäneet näiden vitamiinien uskomatonta yhteisvaikutusta taatakseen ihosi hyvinvoinnin.

Koska ainesosat ovat hyvin aktiivisia, seerumi on pakattu ilmatiiviiseen pulloon. Ilmatiivis ympäristö säilyttää tuotteen maksimaalisen tehon ensimmäisestä pisarasta viimeiseen. Läpinäkyvästä annosteluikkunasta näkee, kuinka paljon tuotetta on jäljellä, ja se auttaa annostelemaan sopivan määrän jokaisella kerralla.

Tehokas seerumi sisältää C-vitamiinia KOLMESTA lähteestä.

Puhdas C-vitamiini + E-vitamiini edistävät ihon luonnollista korjautumisprosessia. Yhdistämällä puhtaaseen C-vitamiiniin E-vitamiinia Mary Kayn tutkijat ovat onnistuneet pidentämään E-vitamiinin säilyvyyttä ja tuottamaan pitkävaikutteisen antioksidanttisuojan ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Amla-marjan uute sisältää runsaasti luonnollista C-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ja tukevat sen luonnollista kollageenintuotantoa.1 Amla-marja on ravinteikas supermarja, joka sisältää polyfenoleja, kivennäisaineita ja vitamiineja.

C-vitamiinijohdannaista (tetraheksyyliaskorbaattia) on lisätty seerumiin, jotta vitamiini pääsisi vaikeammin saavutettaville ihoalueille. Alunperin vesiliukoinen C-vitamiini on tässä muutettu rasvaliukoiseksi, jolloin se imeytyy helpommin ihoon.

.

Kimmoisampi ja luonnollisesti heleä iho vain neljässä viikossa
Me kaikki odotamme tuloksia, ja tämä kasvoseerumi todella tuottaa niitä. Puolueettomaan kliiniseen tutkimukseen osallistuneet koehenkilöt kokivat, että heidän ihonsa tuntui kimmoisammalta ja sai lisää heleyttä vain neljässä viikossa!2 (Pidemmällä ajanjaksolla tulokset olivat vielä paremmat.2)

 • Iho näytti kauttaaltaan paremmalta: 92 %
 • Iho oli näkyvästi kiinteämpi: 89 %
 • Heleys oli lisääntynyt: 87 %
 • Hienot juonteet olivat vähentyneet: 84 %

C-vitamiinin annosteleminen iholle on nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen.


Tämä tehokas koostumus suojaa ihoa ympäristösaasteilta, kuten alailmakehän otsonilta (O3), joka saa ihossa aikaan ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Ilman haitallinen otsonimäärä on pysyvä ongelma monissa paikoissa maailmassa. Otsonille altistuminen on haitallista hengitysteille, ja tieteellisten tutkimusten mukaan se aiheuttaa myös ihossa hapettumisstressiä.3,4

 • Yhdysvalloissa useampi kuin neljä kymmenestä (41,1 %) asuu alueilla, joilla otsonin määrä ilmassa on haitallisella tasolla (lähde: State of the Air Report, 2019, julkaisija American Lung Association). Se tarkoittaa, että alueilla, jotka raportissa luokiteltiin heikoimmalle tasolle F, asuu 134 miljoonaa ihmistä. Määrä on yli 5 miljoonaa suurempi kuin edellisessä, vuonna 2014 julkaistussa raportissa.
 • Alailmakehän otsoni edistää vapaiden radikaalien muodostumista, ja vapaat radikaalit puolestaan aiheuttavat hapettumisstressiä. Hapettumisstressi voi heikentää ihon kollageenia ja elastiinia, jolloin ihoon ilmaantuu hienoja juonteita ja iho veltostuu. Antioksidanttisesti vaikuttavien C- ja E-vitamiinien on todettu neutraloivan vapaita radikaaleja ihossa, mikä ehkäisee näitä vaikutuksia.

Tasapainoinen ruokavalio on ratkaisevan tärkeää solujen, ihon ja kokonaisvaltaisen terveyden kannalta. Ruokavalion kautta saatavien vitamiinien kohdistumista tiettyihin kehon osiin ei kuitenkaan voi ohjata. Siksi ihon kautta annosteltava C-vitamiini on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta. Tieteellisissä tutkimuksissa on osoitettu, että liiallinen altistuminen ultraviolettisäteilyn aiheuttamalle hapettumisstressille laskee antioksidanttien määrää orvaskedessä. Siksi ihoa on tärkeää hoitaa seerumilla, joka sisältää sen tarvitsemia vitamiineja.

C- ja E-vitamiinien tehokas yhdistelmä on aivan syystäkin herättänyt suurta huomiota ihotutkijoiden keskuudessa. Koe TimeWise Replenishing Serum C+E® ja paremmin voiva, kiinteämpi ja heleä iho. Ihosi kiittää sinua.

1 Perustuu in vitro -kokeisiin.
2 Tulokset perustuvat puolueettomaan kliiniseen tutkimukseen, jossa 39 naista käytti tuotetta aamulla ja illalla kahdeksan viikon ajan.
3 Fuks KB, Hüls A,Sugiri D, Altug H, Vierkötter A, Abramson MJ, Goebel J, Wagner GG, Demuth I, Krutmann J, Schikowski T. Troposheric ozone and skinaging: Results from two German cohort studies. Environ Int. 2019 Mar; 124: 139–144.
4 Meloni M and Nicolay JF. Dynamic monitoring of glutathione redox status in UV-B irradiated reconstituted epidermis: effect of antioxidant activity on skin homeostasis Toxicology in Vitro2003 (17) 609–613.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

 • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
 • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
 • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

 • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
 • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
 • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta