Mary Kay Clinical Solutions® Boosterit eivät korvaa ihonhoitorutiinia – ne ovat huipputehokkaita täsmätuotteita, jotka tehostavat ihonhoidolla saatavia tuloksia. Seerumeilla saat edistyneitä ihonhoitohyötyjä, mutta boosterit auttavat torjumaan juuri tietynlaisia iho-ongelmia. Sekä seerumit että boosterit ovat olennaisia vaiheita ihonhoitorutiinissa.

Tärkeimmät ainesosat

Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer
RYPPYJÄ NÄKYVÄSTI VÄHENTÄVIÄ DERMOKOSMETIIKKA-AINESOSIA

 Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer vie ryppyjen vähentämisen seuraavalle tasolle. Se sisältää suuren pitoisuuden C-vitamiinia ja resveratrolia. Toistuvat kasvojen ilmeet ja liikkeet, auringolle altistuminen, luonnollinen ikääntyminen ja muut tekijät aiheuttavat ihoon juonteita ja ryppyjä. Tämä täsmäboosteri sisältää tehokasta, ihoa tukevaa C-vitamiinin, resveratrolin ja asetyyliheksapeptidi-8:n sekoitusta.

Tehokkaat ainesosat 

C-vitamiini (askorbiinihappo) – 10 % 

C-vitamiini on antioksidantti, joka tunnetaan kyvystään torjua näkyviä ikääntymisen merkkejä. Suurena pitoisuutena C-vitamiini vaikuttaa ihossa vuorokauden ympäri (kun sitä käytetään ohjeiden mukaan aamuin ja illoin).

 • C-vitamiini tukee ihon kollageeni- ja elastiiniproteiinien luonnollista tuotantoa, mikä auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä.
 • Tehokkaana antioksidanttina C-vitamiini suojaa* ihoa UV-säteiden ja saasteiden synnyttämiltä vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa ennenaikaisia juonteita ja ryppyjä.
 • Lisäksi sen on kliinisissä kokeissa osoitettu häivyttävän juonteita ja ryppyjä, jotka ovat aiheutuneet ihon aurinkovaurioista.

Resveratroli – 0,1 % 

Resveratroli on C-vitamiinin lailla tehokas antioksidantti, joka torjuu näkyviä ikääntymisen merkkejä ja suojaa lisäksi ihon pintakerrosta.

 • Resveratroli tukee ihon kollageeni- ja elastiiniproteiinien luonnollista tuotantoa ja auttaa torjumaan kollageenin hajoamista.
 • Se myös suojaa* ihoa aurinkovaurioilta, mikä auttaa vähentämään ennenaikaisia juonteita ja ryppyjä. 

Asetyyliheksapeptidi-8 

Ihoa palauttava asetyyliheksapeptidi-8 auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen muodostumista. 

 • Asetyyliheksapeptidi-8 vähentää signaaleja, jotka ajan mittaan aiheuttavat juonteita ja ryppyjä.

*Perustuu in vitro -kokeisiin

Tabbed Module

Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator 
KAKSIVAIKUTTEINEN HYALURONIHAPPO TEHOKOSTEUTTAA IHOA

Hoida ihoa tehokosteuttajilla, jotka on yhdistetty samaan ihoa hellivään koostumukseen. Kun ihon kosteustasapaino on häiriintynyt, ihon suojakerros ei toimi kunnolla ja iholle voi ilmaantua juonteita ja ryppyjä helpommin. Tue ihon suojakerrosta 

Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydratorilla, jonka sisältämä ainutlaatuinen sekoitus vaikuttaa kolmeen kriittiseen kosteuttavaan tekijään.

Tehokkaat ainesosat 

Hyaluronihappo (HA) (natriumhyaluronaatti) – 0,25 % 

Hyaluronihappo on tehokas kosteuttaja, joka pystyy sitomaan yli 1 000 kertaa painonsa verran vettä. Se siis pystyy pidättämään vesimolekyylejä, jolloin ihosta tulee täyteläisen ja hyvinvoivan näköinen. 

 • Hyaluronihapon kaksi muotoa vaikuttavat ihoon kahdella tavalla ja vähentävät ihon kuivumista.
  • o                 Molekyylipainoltaan pieni HA tunkeutuu ihon uloimpaan eli sarveiskerrokseen, johon se vie suoraan elintärkeää kosteutta ja tekee ihosta täyteläisen sisältäpäin.
  • o                 Molekyylipainoltaan suuri HA jää ihon pinnalle, jossa se suojaa ja täytelöittää ihoa ulkoapäin.

Keramidi – 0,01 % 

Keramidi on ihon sarveiskerroksen tärkeä rakenneosa ja välttämätön kosteuden säilymiselle ihossa. 

 • Ihoa jäljittelevä keramidi auttaa kosteuttamaan ihoa ja tukee ihon suojakerroksen normaalia toimintaa.

Rohtorautayrttiuute (Verbena officinalis)  (vaikuttaa ihon luonnolliseen kosteustekijään, natural moisturizing factor, NMF) – 1,5 % 

Ihon luonnollinen kosteustekijä (NMF) vaikuttaa ihon kosteutukseen ja suojakerroksen toimintaan – se on siis välttämätön kehon suojaamiseksi ympäristön rasituksilta ja nestehukalta.

 • Valitsemamme kasviuute (Verbena officinalis) tukee ihon luonnollista NMF-tuotantoa. NMF:n rakenneosat sitovat vettä ilmasta ja yhdistävät sen omaan vesipitoisuuteensa. Näin ihon sarveiskerros pysyy kosteutettuna ulkoisista tekijöistä huolimatta.

BOOSTEREIDEN KÄYTTÖ

Nämä dermokosmeettiset hoitotuotteet ovat kuin hyvinvointiruiske ihollesi. Niissä tieteellisesti tutkitut ainesosat yhdistyvät seoksiksi, joiden avulla voit valjastaa ihosi täyden potentiaalin. Valitse ensin itsellesi sopiva boosteri ja sisällytä se sitten ihonhoitorutiiniisi.

 • Ota 6–8 pisaraa kämmenelle ja levitä tuote kasvoille ja kaulalle, vältä silmänympärysaluetta. Tarvittava määrä voi vaihdella tarpeiden ja mieltymysten mukaan. 
 • Käytä tuotetta aamuin ja illoin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.
 • Levitä seuraavaksi seerumi, kosteusvoide ja aurinkosuojavoide (aamuisin). 

 Mary Kay Clinical Solutions® -dermokosmetiikkatuotteet tuottavat sekä kauneudenhoitohyötyjä että dermatologisia tuloksia. Nämä ensiluokkaiset tuotteet vähentävät näkyviä juonteita ja ryppyjä sekä tehokosteuttavat ihoa ja ovat hyvä tapa lisätä huippuainesosia ihonhoitorutiiniin. 

Mary Kayn dermatologien validoima

Katso, mitä tutkijamme kertovat


Asiantuntijamme kertovat  Mary Kay Clinical Solutions® -dermokosmetiikkatuotteista, tuotekehityksestä ja tuloksista.

Mary Kay Clinical Solutions®