Valaise ja varjosta: Levitä Biscottia korostussävyksi koko luomelle. Levitä sen jälkeen Mahoganya perussävyksi luomivakoon pehmeän, graafisen linjan luomiseksi. Tee varjostus sipaisemalla Rustic-sävyä perussävyn päälle luomivakoon.

Vahvista: Tee eyelinerilla rajaus yläripsien tyveen ja ripsien väliin täyteläisen vaikutelman luomiseksi. Levitä alaripsiin yksi kerros ja yläripsiin kaksi kerrosta ripsiväriä.

Finishing touch: Viimeistele Finishing Sprayllä ja suihkauta piristävää kukkaistuoksua ranteeseen ja korvan taakse.

Get the look

POHJA: Pohjusta iho ihonsävyyn sopivalla foundationilla. TimeWise® Luminous Foundationilla saat heleän ja tasaisen lopputuloksen.

SILMÄT JA KULMAT: Sipaise Gold Status -sävyä koko silmäluomelle ja alaripsien tyveen. Väritä ja täytä kulmat Precision Brow Liner Dark Blondella kevyin vedoin. Harjaa kulmat lopuksi Brow Tintillä, niin saat täyteläisen tuloksen, joka kestää koko päivän.

HUULET: Viimeistele levittämällä huuliin kerros Naturally Buffia.

Get the look

SILMÄT: Levitä pohjaksi Dusty Rosea ja luo sen jälkeen pehmeä kaari Cashmere Hazella aivan luomivaon yläpuolelle. Saat trendikkään kissansilmärajauksen rajaamalla sekä ylä- että alaripset Liquid Eyeliner Penillä. Yhdistä lopuksi ylä- ja alarajaus siiveksi. Ota mallia alaripsistä, jotta saat täydellisen rajauslinjan. Levitä lopuksi korostussävyä (Crystalline) kulmaluulle, silmän sisänurkkaan ja rajauksen päälle aivan yläripsien tyveen.

HUULET: Värjää huulet kokonaan Lip Liner Rosella, jotta huulipuna pysyy huulten rajojen sisällä. Sipaise huuliin kerros Love Me Pinkiä ja viimeistele Pink Parfait -sävyn huulikiillolla tuomaan sähäkkyyttä!

Get the look

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen

Sales Director

80100 Joensuu

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: suvi.m.asikainen@gmail.com