Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin

Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin

127 g

Kirkas, vaahtoutuva puhdistusgeeli sisältää 2-prosenttista salisyylihappoa, joka puhdistaa ihohuokoset ja poistaa kuollutta ihosolukkoa ja liiallista talia. Clear Proof® -tuotteet on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ja torjumaan finnejä. Clear Proof® Clarifying Cleanser on puhdistusrutiinin ensimmäinen vaihe.

- 2-prosenttinen salisyylihappo estää kuolleiden ihosolujen kerääntymisen ihohuokosiin.
- Auttaa torjumaan finnejä.
- Koostumus sisältää ainesosia kasvimaailmasta.
- Iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja on valmis ottamaan vastaan seuraavat ihonhoitotuotteet.
- Sopii herkälle iholle.
- Öljytön ja hajusteeton, ei tuki ihohuokosia.

Lue lisää Clear Proof® -sarjasta.

Lisää tuotetietoa

Epäpuhtaalla iholla kuollut ihosolukko jää helposti ihon pintaan tukkimaan ihohuokosia, mikä aiheuttaa lisää epäpuhtauksia ja finnejä. Clarifying Cleanser poistaa kuolleita ihosoluja ihohuokosista ja valmistaa ihon Pore-Purifying Serumia ja Spot Solutionia varten.

Yleistä tietoa Clear Proof® -sarjasta
Clear Proof® -sarja sisältää viisi tuotetta, jotka on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ihohuokosista.
Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum ja Spot Solution sisältävät 2-prosenttista salisyylihappoa, joka torjuu tehokkaasti finnien muodostumista.* Koostumus tunkeutuu ihohuokosiin, poistaa liiallista talia ja epäpuhtauksia ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta ja kirkkaalta. Nämä tuotteet sisältävät myös maitohorsmaa, kanervaa ja takiaisjuurta, jotka hillitsevät näppylöiden punoitusta.
Sarjaan kuuluva Oil-Free Moisturizer rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tekemättä siitä kiiltäväpintaista.
Lisäksi sarjaan kuuluu Deep-Cleansing Charcoal Mask. Tämä tehokas aktiivihiilinaamio poistaa epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista.
Sarja on täydellinen yhdistelmä tuotteita, jotka auttavat saamaan kauniin ihon.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Clear Proof® -tuotteiden käyttöjärjestys:
Aloita puhdistamalla iho Clarifying Cleanserilla. Levitä sen jälkeen kasvoille Pore-Purifying Serumia ja tarvittaessa Spot Solutionia. Levitä kasvoille lopuksi Oil-Free Moisturizeria. Käytä Deep-Cleansing Charcoal Maskia 2–3 kertaa viikossa. Naamio levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle.