Luotu sinua varten luonnollista alkuperää olevista ainesosista.


Esittelyssä ensimmäinen sertifioitu luonnonkosmetiikkasarjamme – Mary Kay Naturally®.

Luonto on täynnä ainesosia, jotka saavat aikaan ihmeitä ihossa. Tämä ajatus oli innoituksena uudelle Mary Kay Naturally® -luonnonkosmetiikkasarjalle. Tehokkaita ja monikäyttöisiä tuotteita voi käyttää perusihonhoitoon tai yhdistää päivittäiseen Mary Kay -ihonhoitorutiiniin. Lisäksi kaikki sarjan tuotteet ovat mietoja ja sopivat herkälle iholle. Tutustu uuteen luonnonkosmetiikkasarjaamme, joka saa ihon tuntumaan ihanan hyvinvoivalta.

Luonnollista alkuperää olevat ainesosat
Vähintään 90 % Mary Kay Naturally® -sarjan tuotteiden ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Mary Kay Naturally® -tuotteiden tunnusmerkkejä ovat laatu ja tehokkaat, luonnollisista lähteistä peräisin olevat ainesosat. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat. Loput ainesosat ovat välttämättömiä muiden ainesosien sekoittamisen ja tuotteen vaikutuksen takaamiseksi. Jokaisen tuotepakkauksen etupuolelle on merkitty, kuinka monta prosenttia ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä.

Mary Kay on myös teetättänyt riippumattomia kuluttajatestejä ja kliinisiä kokeita varmistaakseen, että tuotteet ovat mietoja ja herkälle iholle sopivia. Mary Kay Naturally® -tuotteet sisältävät 0 % parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä haju- ja väriaineita ja SLS:ää/SLES:ää. Lisätietoa COSMOS-standardista on osoitteessa cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Luonnollista alkuperää olevat ainesosat

Pehmentävää manteliöljyä, rauhoittavaa ruiskaunokin kukkavettä, kosteuttavaa kandelillavahaa – muun muassa näitä hyvää tekeviä, luonnollisista lähteistä peräisin olevia ainesosia on uusissa Mary Kay Naturally® -tuotteissa. Sen sijaan niissä ei ole parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä haju- ja väriaineita tai SLS:ää/SLES:ää. Tuotesarjan myötä pystymme tarjoamaan entistä useammille naisille tilaisuuden tutustua tuotteisiimme.


Cosmos Natural -sertifiointi

Jotta voit luottaa Mary Kay Naturally® -tuotesarjan tuotteisiin, kaikki tuotteet on sertifioitu luonnonkosmetiikkaa koskevan standardin mukaisesti. Olemme valinneet sarjalle EcoCertin myöntämän COSMOS Natural -sertifioinnin. COSMOS-standardi edellyttää, että koko prosessi ainesosien hankinnasta niiden käsittelyyn sekä tuotteiden ja pakkausten valmistukseen on sertifioitu. Lisätietoa COSMOS-standardista on osoitteessa cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Ainutlaatuisia ja monikäyttöisiä tuotteita

Kosteutuksesta kuorintaan – jokainen Mary Kay Naturally® -tuote tekee ihosta luonnollisen raikkaan ja hyvinvoivan. Tuotteiden mieto koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Mietoja tuotteita voi käyttää erikseen tai yhdessä muiden Mary Kay -tuotteiden kanssa.

How to Get Naturally Gorgeous Skin


Katso, miten voit helposti koostaa itsellesi sopivan ihonhoitorutiinin, joka sisältää Mary Kay Naturally® -tuotteita

Naturally beautiful skin, every day 


Lue, miten ja milloin Mary Kay Naturally® -tuotteita käytetään:

Tutustu Mary Kay Naturally® -tuotteiden ainesosiin


Mary Kay Naturally® Purifying Cleanser

Ruiskukan kukkavesi
Ruiskukan kukkavettä on käytetty jo pitkään sen ihoa rauhoittavien ja pehmentävien ominaisuuksien vuoksi. Ruiskukka on peräisin Euroopasta ja sisältää flavonoideja, jotka ovat vapaita radikaaleja torjuva antioksidanttiryhmä. 

Glyseriini
Glyseriini on pehmentävä ja kosteuspitoisuutta tasapainottava ainesosa. Se auttaa kosteutta imeytymään ihoon ja sitoo kosteuden sen jälkeen ihoon. Glyseriiniä on ihossa luonnostaan, ja se auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja saa ihon tuntumaan pehmeältä ja sileältä.

Manteliöljy
Luonnollisesti pehmentävä ainesosa, jota uutetaan mantelinsiemenistä. Manteliöljyllä on pehmentäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia, ja se sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja ja välttämättömiä rasvahappoja.

E-vitamiini
E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, joita ympäristön haitalliset vaikutukset, kuten saasteet ja UVA/UVB-säteet, aiheuttavat. E-vitamiini auttaa edistämään ihon kollageenintuotantoa, mikä vähentää näkyvien ryppyjen ja juonteiden muodostumista. Tätä luonnollista ainesosaa käytetään paljon ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteissa.

Mary Kay Naturally® Exfoliating Powder

Natriumkarbonaatti
Natriumkarbonaattia on käytetty pitkään luonnollisena ainesosana, koska se rauhoittaa ja puhdistaa kuivaa ihoa.

Sitruunahappo
Käytetään luonnollisena kuorivana ainesosana. Sitruunahappo kiihdyttää solujen uusiutumista ja sisältää antioksidantteja.

Hydrattu risiiniöljy
Hydrattu risiiniöljy muovataan pieniksi vahahelmiksi, joilla on kuoriva ja ihosolujen uusiutumista kiihdyttävä vaikutus.

Riisitärkkelys
Pehmeä, valkoinen jauhe, jota käytetään usein kauneudenhoitotuotteissa sen virkistävän ja epäpuhtauksia poistavan vaikutuksen vuoksi.

Mary Kay Naturally® Nourishing Oil

Oliiviöljy
Oliiviöljy on ravinteikas ja luonnollisesti pehmentävä ainesosa, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa antioksidanttien avulla.

Seesaminsiemenöljy
Tätä pehmentävää öljyä saadaan trooppisesta seesamikasvista. Seesaminsiemenöljy on suosittu ainesosa, jota käytetään esimerkiksi ihonhoito-, hiustenhoito- ja meikkituotteissa. Seesaminsiemenöljy on pehmentävä ainesosa, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Öljy sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka yhdessä antavat iholle antioksidanttisuojan ja vahvistavat ihon luonnollista lipidikerrosta.

Skvalaani 
Skvalaani on kasviperäinen ainesosa, joka tehokosteuttaa ihoa, suojaa ihon suojakerrosta ja ehkäisee ihon kuivumista. Skvalaani on koostumukseltaan höyhenenkevyttä ja silkinsileää ja imeytyy nopeasti ihoon. Ihon oma luontainen öljy koostuu osittain skvalaanista, joten se on iholle täydellinen kumppani. Ainesosa auttaa myös vähentämään kosteuden haihtumista ja tekee ihosta pehmeän ja sileän.

Manteliöljy
Luonnollisesti pehmentävä ainesosa, jota uutetaan mantelinsiemenistä. Manteliöljyllä on pehmentäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia, ja se sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja ja välttämättömiä rasvahappoja.

E-vitamiini
E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, joita ympäristön haitalliset vaikutukset, kuten saasteet ja UVA/UVB-säteet, aiheuttavat. E-vitamiini auttaa edistämään ihon kollageenintuotantoa, mikä vähentää näkyvien ryppyjen ja juonteiden muodostumista. Tätä luonnollista ainesosaa käytetään paljon ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteissa. 

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick

Mehiläisvaha
Suosittu ainesosa ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteissa. Mehiläisvaha auttaa sitomaan kosteutta ihoon, tekee ihosta pehmeän ja suojaa ihon suojakerrosta.

Kandelillavaha
Kosteutus on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitorutiinia. Kandelillavahalla on hoitavia ominaisuuksia, jotka suojaavat ihoa kuivumiselta.

Karnaubavaha
Karnaubavahalla on pehmentäviä ominaisuuksia, jotka saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja kosteutetulta.

Opi lisää Mary Kay Naturally® -tuotteista

Miksi olemme kehittäneet Mary Kay Naturally® -tuotteet?

Tavoitteemme on tarjota tuotteita kaikille naisille ihotyyppiin ja tarpeisiin katsomatta. Mary Kay haluaa tarjota laajan tuotevalikoiman, joka sopii naisille kaikissa elämänvaiheissa. Meillä on ikääntymisen merkkejä torjuvia, puhdistavia ja kosteuttavia tuotteita ja nyt myös luonnonkosmetiikkatuotteita. Mary Kay Naturally® on valikoimamme uusin tulokas, joka edustaa Mary Kayn halua vastata asiakkaiden kysyntään ja tarjota luonnollisia tuotteita, jotka tuottavat lupaamansa tulokset. Mary Kay panostaa tuoteturvallisuuteen ja tehokkuuteen käyttämällä huippulaadukkaita ainesosia ja tekemällä paljon tuotetestejä. 

Mitä uusien Mary Kay Naturally®tuotteiden EcoCert Cosmos Natural -sertifiointi tarkoittaa?
Se tarkoittaa, että vähintään 90 % ainesosista on luonnollista alkuperää ja että luonnonvaroja käytetään vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Valmistuksessa käytetään puhtaita menetelmiä ja prosesseja, jotka ottavat huomioon sekä ihmisten terveyden että ympäristön voinnin. Sertifiointi kattaa kaiken ainesosista valmistukseen ja pakkauksiin.

Mikä on COSMOS?
COSMOS on riippumaton ja voittoa tavoittelematon järjestö, jonka perustivat vuonna 2010 viisi Euroopan johtavaa luonnon- ja luomukosmetiikan sertifioijaa – ECOCERT Greenlife, BDIH, Cosmebio, ICEA ja Soil Association. Euroopassa toimiva COSMOS luotiin, koska luonnon- ja luomukosmetiikkatuotteille ei ollut yhtenäistä standardia. Lue lisää COSMOS-standardista täältä https://cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard

Mikä on EcoCert?
EcoCert kuuluu suurimpiin riippumattomiin sertifiointitahoihin Euroopassa ja Yhdysvalloissa, ja se on yksi maailman kunnioitetuimmista sertifioijista. EcoCert valvoo ja säätelee kaikkea valmistuksesta ja ainesosista valmiiseen tuotteeseen, kuljetuksiin, markkinointimateriaaleihin ja pakkauksiin. Sertifiointi takaa, että kaikki tuotteet ovat turvallisia ja vastuullisia sekä terveyden että ympäristön kannalta. EcoCert on keskittynyt kestävään kehitykseen yli 25 vuotta.

Mitä ftalaatit ovat?

Monet yritykset käyttävät ftalaatteja lukuisissa tuotteissa, kuten kynsilakan kaltaisissa kosmetiikkatuotteissa, joissa ne parantavat tuotteen notkeutta ja tuoksun kestävyyttä. Mary Kay ei käytä ftalaatteja tuotteissaan.

Mitä SLS/SLES on?

SLS (natriumdodekyylisulfaatti) ja SLES (natriumlauryylisulfaatti) ovat ainesosia, joita käytetään lisäämään puhdistustuotteiden vaahtoutumista ja puhdistavia ominaisuuksia.

Ympäristöystävälliset pakkaukset

Tuotepakkaukset täyttävät tiukkojen ympäristöstandardien vaatimukset. Kartonkipakkaukset ovat kokonaan kulutustuotteista kierrätettyjä, uudelleenkäytettäviä ja sisältävät The Forest Stewardship Council -sertifioituja materiaaleja.*

*The Forest Stewardship Council, FSC, on riippumaton kansainvälinen jäsenjärjestö, joka FSC-sertifiointijärjestelmänsä avulla edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa. Lisätietoa The Forest Stewardship Councilista on osoitteessa fi.fsc.org5

Ainesosat

Luonto tarjoaa runsain mitoin upeita ainesosia, mutta mitkä niistä kannattaisi valita? Tämä riippuu yleensä siitä, mikä tuote on kyseessä ja minkälainen vaikutus halutaan. Samaa hedelmää tai kasvia ei välttämättä haluta ainesosaksi kaikkiin tuotteisiin. Tärkeintä on, että luonnollista alkuperää olevat ainesosat tukevat tuotteen vaikutuksia.

Vähintään 90 % Mary Kay Naturally® -sarjan tuotteiden ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Mary Kay Naturally® -tuotteet sisältävät tehokkaita, luonnollisista lähteistä peräisin olevia ainesosia. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat. Loput ainesosat ovat välttämättömiä muiden ainesosien sekoittamisen ja tuotteen vaikutuksen takaamiseksi. Ja mikä tärkeintä: Voit aina luottaa täysin Mary Kay -tuotteiden turvallisuuteen. Jos emme pysty varmistamaan ainesosan turvallisuutta, emme käytä sitä tuotteissamme. Ei tämä ole sen vaikeampaa!

Pink Doing Green

Kun ostat tuotteita, jotka sisältävät luonnollista alkuperää olevia ainesosia, haluat tietenkin varmistua siitä, että niitä myyvä yritys välittää sekä ihmisistä että ympäristöstä.

Mary Kay haluaa suojella maapallon rajallisia luonnonvaroja, ja meillä on oma ympäristöohjelma, johon kuuluu muun muassa Pink Doing Green -aloite. Täällä Pohjoismaissa pyrimme jatkuvasti löytämään ratkaisuja ja luovia ideoita, joiden avulla pystymme edistämään ympäristön tilaa. Meiltä saat upeat tuotteet yritykseltä, jolla on samat arvot kuin sinulla!