Warm Hues Eye Shadow Paletten samettiset sävyt on helppo levittää, ja ne kestävät koko päivän.

SILMÄT: Käytä uutta LE Mary Kay® Warm Hues Eye Shadow Palettea ja levitä Sienna Skies -sävyä koko yläluomelle pohjasävyksi. Häivytä ulos- ja ylöspäin. Levitä Bronze Horizonia silmäluomen keskelle korostussävyksi ja varjosta alaripset Sienna Skiesilla. Viimeistele levittämällä ripsiin kaksi kerrosta Lash Love Fanorama® Mascaraa.

KULMAT: Täydennä ja muotoile kulmat Mary Kay® Precision Brow Liner Brunettella ja Mary Kay® Volumizing Brow Tint Dark Brunettella.

BLUSH & CONTOUR: Levitä poskipunaa poskipäälle ja poskien korkeimpaan kohtaan antamaan ruusuista hehkua. Sipaise Contour Lattea poskipään alle luomaan syvyyttä. Valaise kasvot ja anna niille kaunista hehkua levittämällä highlighteria poskipäiden yläpuolelle, nenänvarteen ja kulmaluulle.

HUULET: Tee huulimeikki Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstickin uudella Subdued Nude -sävyllä.


Kimaltavan, luonnollisen hehkun tuominen iholle on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin.

SILMÄT: Pohja: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Mahoganya luomivakoon ja alaripsien tyveen. Luomivako: Korosta luomivakoa lisäkerroksella Mahogany-sävyä. Korostus: Levitä Crystallinea silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle. Varjostus: Levitä Granitea silmäluomen keskelle ja Mary Kay® Eyeliner Deep Brownia yläripsien tyveen. Viimeistele levittämällä ylä- ja alaripsiin kaksi kerrosta Lash Love Fanorama® Mascaraa.

BLUSH & CONTOUR:Levitä poskipunaa poskipäälle ja poskien korkeimpaan kohtaan antamaan ruusuista hehkua. Sipaise Contour Lattea poskipään alle luomaan syvyyttä. Valaise kasvot ja anna niille kaunista hehkua levittämällä highlighteria poskipäiden yläpuolelle, nenänvarteen ja kulmaluulle.

HUULET: Tee huulimeikki Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstickin Subdued Nude -sävyllä.


Pro tip! 

Levitä Limited Edition Mary Kay® Illuminating Dropsia sävyssä Golden Horizon haluamiisi kohtiin ja hehku kuin jumalatar!