Love your skin for life with Mary Kay® skin care.

Mary Kaylta löytyy kaikki tarvittava, kun haluat aloittaa uuden ihonhoitorutiinin, antaa lähtöpassit epäpuhtauksille ja finneille tai häivyttää ikääntymisen merkkejä. Oma Itsenäinen Ihonhoitokonsulttisi auttaa valitsemaan ihonhoitosarjan, joka vastaa tarpeitasi tällä hetkellä – ja tulevaisuudessa tarpeiden muuttuessa.

Ihonhoitovinkit

Tutustu uutuuksiin, lue vinkkejä ja katso parhaat ohjeet. Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa räätälöimään juuri sinulle sopivan ihonhoitorutiinin.

Get a Clean Start

1. vinkki: Kasvot puhdistat varmasti säännöllisesti, mutta muistatko pestä kädet ensin? Pese kädet huolellisesti ennen ihonhoitoa, jotta bakteerit eivät pääse siirtymään käsistä tuotteisiin ja iholle.

Sleep Spotlessly

2. vinkki: Poista meikki aina ennen nukkumaan menoa – vaikka kuinka väsyttäisi. Meikinpoiston laiminlyönti saattaa aiheuttaa näppylöitä ja tukkia ihohuokosia. Vapaat radikaalit saattavat jopa alkaa muodostaa ihoon hienoja juonteita.

Chill Out

3. vinkki: Säilytä TimeWise® Moisture Renewing Gel Maskia jääkaapissa tai viilennä se ennen käyttöä. Rentoudu ja virkistä ihoa runsaalla kosteutuksella.

Kauneutta sinun ehdoillasi

Julkkiksilla on omat asiantuntijansa vain puhelinsoiton päässä. Sinäkin voit saada sellaisen! Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta saat räätälöidyt ihonhoitovinkit ja tuotesuositukset, silloin kun sinulle sopii.

Löydä lähialueellasi toimiva konsultti täältä>

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat!

  • Kauneutta omilla ehdoillasi.
  • Tee tilaukset verkossa, puhelimitse, sähköpostitse tai kahden kesken suoraan konsultilta.
  • Toimitus sujuvasti kotiin tai työpaikalle.

Image of Skinvigorate® Cleansing Brush Image of Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask and TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask Image of TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream
Kati Tunturi

Kati Tunturi

Sales Director

39500 Ikaalinen

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: kati.tunturi@pp.inet.fi

" "