Kaunis alku

Myyntitapoja on monia – verkkokauppa, on-the-go ja ihonhoitotilaisuudet – ja itsenäisen liiketoiminnan organisointiin on apuna monenlaisia työkaluja.

Aloittaminen on edullista

Starter Kit on paljon enemmän kuin laukku. Se on uusi alku. Itsenäisen Ihonhoitokonsultin ura alkaa ostamalla Starter Kit. Se on tyylikäs laukku, joka pitää sisällään mahdollisuuksien maailman. Mukana on mm.

  • tuotteita ihonhoitotilaisuuksissa esiteltäviksi
  • tuotenäytteitä asiakkaille jaettavaksi
  • tuote-esitteitä, oppaita ja koulutusmateriaalia

Liikkuvaan liiketoimintaan

Digitaaliset työkalut auttavat itsenäisen liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä ja asiakkaiden tavoittamisessa. Voit hankkia käyttöösi henkilökohtaisen verkkosivuston asiakkaitasi varten, asiakasrekisterin ja monia sovelluksia. Tarjolla on myös verkkokuvastoja ja paljon muuta. Itsenäisille Ihonhoitokonsulteille on myös oma MK Intranet.

Painotuotteet markkinointiin

Itsenäisille ihonhoitokonsulteille julkaistaan Applause®-lehteä. Asiakkaille painetaan The Look -kuvastoa, joka esittelee kausiuutuuksia ja perusvalikoiman. Tarjolla on myös paljon muuta markkinointimateriaalia, materiaalia ihonhoitotilaisuuksien tueksi ja paljon muuta!

Henkilökohtaista tukea ja kannustusta saat Itsenäisen Sales Directorin järjestämistä Unit-kokouksista ja yrityksen järjestämistä konferensseista ja tapahtumista. Tule mukaan inspiroitumaan ja kuulemaan parhaat vinkit.

Eila Asikainen

Eila Asikainen

Senior Consultant

79100 Leppävirta

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: eila.asikainen@pp.inet.fi