TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream

TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream

14 g

En ögonkräm som ger området runt ögonen mer lyster och motverkar flera tecken på åldrande som mörka ringar, påsar under ögonen, fina linjer och rynkor. Den förbättrar utseendet av området runt ögonen i sin helhet, ger ett ungdomligare och mer utvilat utseende samt gör att hyn känns intensivt återfuktad.

• Ger området runt ögonen mer lyster
• Absorberas snabbt och ger minimal väntan för att lägga makeup
• Bevarar fuktbalansen runt ögonen i 24 timmar vid användning två gånger om dagen
• Innehåller vårt unika Age Minimize 3D™ Complex

54,91 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Den snabbabsorberande ögonkrämen återfuktar omedelbart, ger lyster och får hyn att se fastare ut. Motverkar synliga tecken på åldrande och trötthet, inklusive mörka ringar och påsar under ögonen samt fina linjer och rynkor. Dessutom absorberas krämen snabbt av hyn och vilket ger minimal väntan för att lägga makeup.

Produkten ingår i TimeWise® Miracle Set 3D™. Fyra produkter som är speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och hjälper till att förhindra faktorer som får din hy att se äldre ut i förtid. Setet Defends (skyddar), Delays (fördröjer) och Delivers (levererar) med hjälp av vår unika och patentsökta Age Minimize 3D™ Complex så att din hy ser yngre ut längre. När du använder TimeWise® Age Minimize 3D™ Eye Cream tillsammans med övriga produkter minskas uppkomsten av synliga ålderstecken.

Age Minimize 3D™ Complex består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken. Inkapslad Resveratrol: Tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3: En välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid: Främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy. Produkten innehåller även algextrakt som särskilt gynnar det ömtåliga området runt ögonen, där ålderstecken och trötthet syns mer och snabbare.

Produkten är testad av ögonläkare samt klinisk testad för hudirritationer och allergi. Den är parfym- och oljefri, icke portilltäppande och kan även användas av de som bär linser eller har känsliga ögon.


Application Tips

Applicera morgon och kväll efter rengöring och fuktkräm. Applicera varsamt runt ögonen med lätta rörelser.