Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin

Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin

50 g

Det här genomskinliga och silkeslena serumet är formulerat med 2 % salicylsyra som hjälper till att rengöra och kontrollera orenheter och förhindrar framtida blemmor. Produkten innehåller botaniska extrakt som kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot som har visat sig reducera rodnad i samband med blemmor.
- Innehåller salicylsyra och lugnande ingredienser från växtriket.
- Reducerar det synliga intrycket av porer.
- Tas snabbt upp av hyn.
- Motverkar glansighet.
- Effektivt rengörande serum som förebygger blemmor.

Läs mer om Clear Proof®-serien.

32,90 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Allmän info om systemet
Clear Proof® är ett omfattande system med fem produkter som är skapade för att hålla porerna fria från orenheter. Tre av produkterna (Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution) innehåller 2 % salicylsyra, en effektiv ingrediens som motverkar uppkomsten av blemmor*. Formulan penetrerar porerna och tar kontroll över överflödiga oljor och orenheter samtidigt som de får hyn att se klarare och mer välmående ut. Samma tre produkter innehåller även kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot, botaniska extrakt som har visat sig reducera rodnad som kan uppkomma i samband med blemmor. I serien finns dessutom fuktkrämen Oil-Free Moisturizer som lugnar och fyller på med viktig fukt utan att hyn blir glansig, samt Deep-Cleansing Charcoal Mask, en kraftfull ansiktsmask med bland annat aktivt kol som drar ut orenheter ur din hy. Tillsammans är dessa produkter en perfekt kombination som ger ett vackert resultat.
• Baserat på in-vitro tester.


Application Tips

Applicera Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin i ett tunt lager över hela ansiktet.

Appliceringsordning för Clear Proof®-serien:
Börja med att rengöra hyn med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Följ upp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin och Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin. Avsluta med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Använd Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask två till tre gånger i veckan på ren och torr hy.