Pink Sale! Believe + Wonder® Chase a Rainbow™ Fragrance Mist

Pink Sale! Believe + Wonder® Chase a Rainbow™ Fragrance Mist

147 ml

Vad längtar du efter? Kärlek? Framgång? En god kaffe? Håll ögonen på dina önskningar och fortsätt mot ditt mål med självförtroende. Låt den här fruktiga och blommiga doften färga dina sinnen och inspirera dig till att hitta lyckan i varje litet ögonblick.

- En härlig doftspray för alla tillfällen.
- Toppnoter: en kyss av vattenmelon, krispigt päron och alphonso-mango.
- Mellannoter: jasmin och ackord från vattenväxter.
- Basnot: violblad, amber och blå mysk.

17,96 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Den här fruktiga och blomstrande doften brister ut i alla tänkbara färger, som en regnbåge mot en vackert ljusblå himmel. Uppfriskande toppnoter som krispigt päron och mango banar väg för en vatteninspirerad doft med blommiga inslag. Att hitta lyckan i vardagen har aldrig varit mer spännande! Förstärk upplevelsen med Mary Kay® Believe + Wonder™ Chase a Rainbow™ Shower Gel och Body Lotion som säljs separat.
Mary Kay® Believe + Wonder™ består av tre kollektioner med var sin unik doft; Chase a Rainbow™, Sail to the Moon™ och Paint the Sky™. I varje kollektion finns tre produkter; en Fragrance Mist, en Shower Gel och en Body Lotion. Samtliga dofter är designade för att öppna upp dina ögon och visa dig alla oändliga möjligheter som finns runt omkring. Låt dina drömmar visa vägen! Den perfekta gåvan till personen som alltid strävar efter det lilla extra i livet.