LE Illuminea® Extrait de Parfum

LE Illuminea® Extrait de Parfum

50 ml

Den här exklusiva parfymen firar kvinnan som leder vägen och inspirerar andra. Doften symboliserar historien om Mary Kay och är distinkt, kraftfull, långvarig och minnesvärd. En Extrait de Parfum innehåller den högsta möjliga koncentrationen av doftoljor.

Noter
• Toppnoterna öppnar upp med upplyftande mandarin, het rosépeppar och morgondagg.
• Mellannoterna blommar ut med dofter av apelsinblomma, röd pion och kaprifol.
• Avslutar med rika noter av kashmir, fyllig vanilj och vit mossa.

95,11 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Vad är en extrait de parfum?

En extrait de parfum innehåller den högsta möjliga koncentrationen av doftoljor, 20-40 %, och anses vara den mest hållbara doftformen. Detta gör det möjligt att njuta av doften i upp till åtta timmar efter applicering. Doftens noter kan variera under dagen, eftersom olika ingredienser blir mer uttalade när doften utvecklas på huden.


Historien bakom doften

Denna unika parfym är tillverkad i Frankrike och är resultatet av många års samarbete mellan Mary Kay och deras Fristående National Sales Directors, som inte bara inspirerade till denna skapelse utan också hjälpte till att välja doften.


Application Tips

Spraya doften på områden där du kan känna pulsen slå, till exempel halsen, handleder och i armvecken. Där pulsen ligger ytligt är huden som varmast och där utvecklas doften snabbare.