Sunshine on my mind!

Dagarna är ljusa, träden gröna och vindarna varma – sommaren är äntligen här och
Mary Kay har produkter för alla tillfällen!

Peachy At The Beach 

Förbered dig inför en dag på stranden och bli sommarsnygg från topp till tå. Satin Body® Revitalizing Shea Scrub exfolierar och lämnar hyn mjuk och återfuktad. Med Limited Edition Mint Bliss™ Energizing Lotion for Feet & Legs får du sommarfina fötter. Den svalkande, uppiggande och mjukgörande krämen doftar ljuvligt av mint och passar även perfekt som avslutning på en härlig pedikyr.Shine control

En varm sommardag fixerar ett ofärgat puder makeupen och kontrollerar glansighet. Beauty Blotters i en liten och praktisk förpackning är perfekta att ha i handväskan för en snabb uppfräschning. The smell of summer 

Föreviga sommaren i form av en doft med noter av äpple, apelsin, ananas, pionros och passionsfrukt.THE ”NO MAKEUP, MAKEUP LOOK”

I sommar vill många satsa på det naturliga och få till den där perfekta osminkade looken. Se makeup-knepen som tar fram dina bästa sidor (med minimal ansträngning!)

Drömmer du om långa, täta och fylliga ögonfransar är en primer för fransarna ett måste. Mary Kay® Lash Primer förstärker effekten av din mascara, lyfter ögonfransarna och ger hållbar definition. En primer separerar fransarna och får de att se tätare och längre ut samtidigt som det stärker, vårdar och återfuktar.


Denna Mary Kay-favorit innehåller vår ikoniska Lash Love®-formula som tillsammans med en innovativ borste med tre olika zoner ger intensiv volym och oändligt långa fransar. När du använder Mary Kay® Lash Primer under din Lash Love Fanorama® Mascara får du maximalt resultat och hållbarhet.

”CC” i CC-cream står för Color Correct och är ett snabbt och enkelt makeup-knep för naturligt vacker hy. Den vårdande formulan korrigerar ojämnheter och ger en lätt täckning som får din hy att se naturligt jämn och felfri ut! Dessutom innehåller den SPF 15.

Med Mary Kay® Silky Setting Powder kan du känna dig trygg – både framför kameran och IRL. Nyansen förbättrar din egen hudton och hjälper till att jämna ut och skapa en vacker soft focus-effekt. En lätt, matt finish minimerar glans. Perfekt att ha med i handväskan för en touch-up varma sommardagar.

Spf For the win

Nu är tiden då vi spenderar mycket tid utomhus i solen. Det finns många hudvårdsserier och produkter i Mary Kays sortiment som innehåller solskyddsfaktor för ansiktet. Dessa produkter kan med fördel användas året om för optimalt skydd.

Lilla SPF-skolan 

HUR? Applicera solskydd minst 15 minuter före solexponering för att skyddet ska hinna verka. Smörj in dig på nytt varannan timme eller efter bad. Smörj även in dig efter aktiviteter som lett till att du svettats mycket. 

VARFÖR? UVA- och UVB-strålar kan göra att din hy åldras i förtid och kan även leda till hudcancer. 

NÄR? Använd dagligen solskyddsfaktor 15 eller högre. Undvik att vara i solen när den är som starkast mitt på dagen (klockan 11–15). Använd gärna hatt när du är i solen för att skydda ansiktet. 


SOMMARSÄKRA HUVÅRDSRUTINEN

Oavsett årstid är det alltid lika viktigt med bra hudvård. Prata med din Fristående Hudvårdskonsult så hjälper hon dig hitta den perfekta hudvårdsrutinen för just dig och din hy. Har du ingen Fristående Hudvårdskonsult ännu? Klicka här!