Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Black

Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Black

1,5 g

Ta fram din inre makeupartist och dra uppmärksamhet till dina ögon! Den här smidiga produkten är enkel att använda och ger ett perfekt resultat, oavsett om du vill skapa en tunn linje eller ett kraftfullt kattöga.

- Smidig precisionsapplikator som inte droppar och som ger ett kladdfritt resultat.
- Snabbtorkande formula som ger intrycket av fylligare ögonfransar.
- Skapa fina linjer eller dramatisk definition.
- Den hållbar formulan sitter hela dagen utan att suddas ut.

27,50 €

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

How It Works

Med Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen är det enkelt att skapa vackra linjer i den tjocklek du vill ha. Från en subtil och fin look till en dramatisk effekt, med den här produkten kan du låta dagen övergå till kväll på ett ögonblick. Det intensiva pigmentet och den hållbara formulan håller tills du är redo att tvätta av din makeup. Produkten passar känsliga ögon och dig som bär kontaktlinser. Kliniskt testad av en ögonläkare. Formulan är oparfymerad och kliniskt testad mot hudirritation och allergier.


Application Tips

Mandelformade ögon
Om du vill få dina ögon att se rundare ut, avsluta linjen precis vid ögats yttre ögonvrå. Om dina ögon är mindre kan du med fördel välja att skapa en linje som är tunnare i inre ögonvrån och som gradvis blir tjockare ju längre ut mot ögats ytterkant du kommer.

Runda ögon
Påbörja en tunn linje ungefär en fjärdedel ut från inre ögonvrån och linjera ut mot den yttre ögonvrån. Det skapar illusionen av smalare och bredare ögon.

Brett sittande ögon
Linjera enbart de yttre tre fjärdedelarna av franslinjen. Det skapar illusionen av ögon som ser ut att sitta tätare. Du kan också fortsätta utanför ögats ytterkant och skapa en längre vinge.