En god ersättning

Från att tjäna upp till 50 procent* på din försäljning, till belöningarna och erkännandet du får längs med vägen. Du bestämmer vad som är viktigt för dig.

Är du redo att sätta igång idag? >

Inkomstpotential

Låt oss ta det från början. Sättet du börjar tjäna pengar i din fristående karriär är genom att sälja produkter. Du kan tjäna upp till 50 procent på allt du säljer. Det är en av de mest inkomstbringande procentsatserna i branschen, något som gör den fristående Mary Kay-karriären till ett perfekt deltidsval eller en lukrativ heltidsmöjlighet.

De senaste produkterna

Ring alla beauty lovers du känner! Om du och dina vänner vill ha de senaste nyanserna, det bästa inom hudvårdsvetenskap, exklusiva dofter och mycket mer, då kan en fristående Mary Kay-karriär vara din biljett till en stjärnstatus inom skönhet.

Bilprogrammet

Som framgångsrik Fristående Sales Director finns möjlighet att disponera en karriärbil. Oavsett vilken bil du väljer så garanterar vi att du kommer att rulla fram på vägarna med stil.

Resorna

Världen är en lekplats för de mest framgångsrika Fristående Hudvårdskonsulterna i säljkåren. Varje år erbjuder företaget lyxiga resor till exotiska resmål runt hela världen.

Belöningarna

Mary Kay Ash trodde på att vara generös med belöningar och utmärkelser. Ädelstenar, underbara smycken, unika accessoarer och andra speciella gåvor blir dina om du arbetar för att nå dina drömmar. Om du sätter höga mål och förverkligar dem, då förtjänar du det bästa!

Erkännandet

Även om förmåner och belöningar verkligen är fantastiska, så erbjuder vi någonting ännu mer eftertraktat, nämligen uppmärksamhet och erkännanden. Genom speciella evenemang och program, blir alla Fristående Hudvårdskonsulter uppskattade för sitt engagemang och för att de lyckas nå sina mål.

Fristående Hudvårdskonsulter kan kvalificera sig och få förmåner och utmärkelser (som resor och disponering av en karriärbil).
*Beräkningen på 50 % vinst baseras på rekommenderade konsumentpriser.

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!