10-038786

Pink Sale! TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation Beige 4

29ml

Fjäderlätt, vitaminberikad foundation som gör din hy underbart jämn och slät och minskar det synliga intrycket av porer, fina linjer, rynkor och ojämnheter i huden. Din hy ser genast både fastare, yngre och friskare ut!

• Återfuktar och piggar upp
• Ger en jämn och strålande lyster
• Hållbart resultat timme efter timme
• Minimerar ålderstecken och ojämnheter

How It Works

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation ger dig tidlös skönhet med hjälp av stärkande E-vitaminer och en kraftfull blandning av peptider. Normal/torr hy blir underbart jämn och slät, och får en härligt strålande lyster tack vare den återfuktande formulan berikad med välgörande jojoba. Dessutom får du ett perfekt komplement till din åldersförebyggande hudvårdsrutin. Formulan är smidig, lättapplicerad och speciellt utformad för att motstå luftfuktighet vilket ger ett mycket hållbart resultat.

Den patenterade TimeWise®-formulan reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor genom att påskynda hudens förnyelseprocess. Kollagenförstärkande peptider bidrar till att öka hudens elasticitet. Produkten är oparfymerad, dermatologiskt testad, passar även för känslig hy och är icke portilltäppande.

När du använder TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation tillsammans med Mary Kay® Liquid Foundation Brush får du en strålande perfekt finish.


Application Tips

• Applicera TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation med Mary Kay® Liquid Foundation Brush, en makeupsvamp eller med fingertopparna.
• Använder du borsten så tryck ut lite foundation på handryggen, doppa borsten och applicera jämnt över ansiktet med jämna drag i nedåtgående riktning.
• Borsten är utformad för att åstadkomma ett perfekt resultat även på svåråtkomliga områden som till exempel invid näsan och munnen.