10-081999

Skinvigorate® Cleansing Brush

Bli verkligt ren med en ergonomiskt utformad rengöringsborste som tvättar bort alla spår av makeuprester och orenheter och gör din hy jämn och strålande vacker!

• Avlägsnar makeup 85 % bättre än vid rengöring för hand*
• Förhöjer effekten av dina hudvårdsprodukter
• Masserar bort ojämnheter och ger hyn ett slätare utseende

*Resultatet baseras på en klinisk endagsstudie.

How It Works

Skinvigorate® Cleansing Brush efterlämnar en verkligt ren känsla. Med mjuka masserande rörelser rengör den huden på djupet och tester har visat att resultatet är hela 85 % bättre än vid rengöring för hand! Borsten gör att din hy känns jämn och slät, maximerar effekten av din Cleanser och gör det lättare för huden att ta till sig effekterna från efterföljande hudvårdsprodukter. Bland annat går produkterna lättare in i huden och återfuktningen blir mer verkningsfull. Till och med makeup blir lättare att applicera och resultatet blir jämnare än någonsin. Vid regelbunden användning av Skinvigorate® Cleansing Brush kommer du att märka stor skillnad i hyns utseende.

De två hastighetsinställningarna gör att du kan anpassa upplevelsen efter dina önskemål. Båda hastigheterna ger mjuk massage och en varsam djuprengöring som passar alla hudtyper, även känslig och acnebenägen hy.

Den unika utformningen med rundade toppar på borststråna gör att borsten känns otroligt mjuk och len mot huden. Effekten är varsamt exfolierande och skonsam för huden. Vinklingen på borsten gör att den kommer åt överallt för ett fullständigt resultat.

När du använder Skinvigorate® Cleansing Brush morgon och kväll tillsammans med din favorit bland Mary Kays Cleansers kommer din hy att kännas strålande ren och vacker och du får ut maximal effekt från din hudvårdsrutin. Byt borsthuvud var tredje månad för bästa effekt. OBS! Produkten är vattentät men bör inte helt nedsänkas i vatten.


Application Tips

Steg ett
Börja med att avlägsna all ögonmakeup med Oil-Free Eye Makeup Remover.

Steg två
Fukta ansiktet, borsthuvudet och applicera vald Cleanser i ansiktet.

Steg tre
Välj rotationshastighet.

Steg fyra
Utför försiktiga rörelser på kinder, näsa, haka och panna, cirka 15 sekunder per område.

Steg fem
Skölj ansikte och rengör borsthuvudet med mild tvål och vatten.

Steg sex
Applicera efterföljande hudvårdsprodukter