Bold &bronze

En look direkt från fashionweek 2020! Varmt och mjukt glow tillsammans med ett unikt cat eye för tankarna till  Nilens vackra stränder.

Ögon: Linjera övre fransraden med Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen och måla en vinge. Dra ytterligare en linje några millimeter under den undre fransraden och måla en vinge parallellt med den övre.

GLOW: Svep rouge i nyansen Juicy Peach över den högsta punkten på kinderna och därefter Highlighter Glazed ovanför kindbenen. För ett all-over glow, applicera Copper Glow bronzer på kindernas högsta punkt, i pannan, vid tinningarna och käklinjen.

Five Minute Face

Med några enkla men effektfulla produkter fixar du en snygg och stilren look på nolltid.

Ögon: Borsta brynen med en brow tint för extra fyllighet och applicera Candlelight som highlighter på ögonbrynsbenet. Svep Purple Nova Liquid Eye Shadow över hela ögonlocket och blanda ut med ditt finger. Framhäv dina fransar med Lash Intensity® Mascara

Glow: Svep bronzer i nyansen Gilded Glow längs kindbenen och Shy Blush över den högsta punkten på kinderna. Avsluta med Fancy Nancy lip gloss som kräver mindre precision än ett läppstift när du har bråttom. Den perfekta looken för dina läppar när tiden är knapp!

Pink OUT

Kvinnlig. Lekfull. Stark. Framhäv Mary Kays ikoniska nyans i en look som går helt i rosa toner!

Ögon: Applicera Candlelight som en bas över hela ögonlocket med All-Over Eye Shadow Brush och Dusty Rose i globlinjen med Eye Crease Brush. Ljusa upp inre ögonvrån med Crystalline som du applicerar med Eye Smudger Brush. Avsluta med att applicera Frozen Iris med All-Over Eye Shadow Brush i yttre ögonvrån.

Läppar: Applicera ett lager Powerful Pink på läpparna.

Finishing touch: Avsluta med Finishing Spray och en romantisk och blommig doft på handleden och bakom örat.

Meltproof MATTE

Håll din makeup fräsch under varma sommardagar med en look som ger ett matt och vackert resultat.

Bas: Preppa och skydda hyn genom att applicera med en foundation primer som innehåller SPF. Applicera därefter en matt foundation som motverkar synliga ålderstecken och håller fet och blank hy borta. Använd contour och rouge för att framhäva och skapa vackra kontraster.

Ögon: Applicera Biscotti över hela ögonlocket som bas. Applicera därefter Mahogany i globlinjen och avsluta med att framhäva dina ögon med Rustic på den inre tredjedelen av undre fransraden.

Läppar: Linjera läpparna och applicera läppstift i bäriga nyanser.