LE Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate

LE Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate

220g + 85g + 60g

Ger mjuka och härligt återfuktade händer med tre enkla steg. Återställ balansen hos torra och nariga händer. Exfoliera och fyll på med välgörande fukt som stannar kvar i huden i upp till 24 timmar! I setet ingår tre underbara produkter med en ny ljuvlig doft som återupplivar och vitaliserar dina händer så att de känns föryngrade och vackra.

• Återfuktar i upp till 24 timmar.
• Exfolierar, rengör och återfuktar.
• Händerna blir slätare och skyddas.
• Skämmer bort händerna med sheasmör.
• Underbar doft av bland annat granatäpple.
• En underbar gåva till henne.

How It Works

Eftersom huden på händerna har få talgkörtlar är den extra benägen att bli torr. Fuktförlusten kan även leda till att rynkor uppstår i förtid så att händerna ser äldre ut än vad de egentligen är. Limited Edition Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate gör händerna härligt lena och återfuktade och skyddar på så sätt mot uppkomsten av tidiga ålderstecken. Två av produkterna har dessutom en härlig doft av granatäpple. Doften inkluderar också en blandning av vilda bär, äpple, päron och passionsfrukt.


Application Tips

- Smörj in händerna med Satin Hands® Protecting Softener Fragrance Free för att tillföra extra fukt till torra nariga områden.
- Massera sedan in Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub Blissful Pomegranate över hela händerna för att effektivt avlägsna smuts och döda hudceller. Skölj noga med ljummet vatten tills alla exfolieringskorn avlägsnats. Torka torrt.
- Applicera sedan Satin Hands® Nourishing Shea Cream Blissful Pomegranate för omedelbar återfuktning som varar i upp till 24 timmar.