Boosters från Mary Kay Clinical Solutions® är inte tänkta att ersätta din hudvårdsrutin – de är avancerade produkter med kraftfulla ingredienser som kompletterar din hudvårdsrutin när du behöver lösningar för specifika hudproblem. Både serum och boosters är viktiga delar av din hudvårdsrutin.

Huvudingredienser

Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line Reducer
REDUCERA RYNKOR TYDLIGT MED AKTIVA, DERMOKOSMETISKA INGREDIENSER

Mary Kay Clinical Solutions® C+ Resveratrol Line Reducer [990284878] innehåller vår högsta koncentration av C-vitamin och resveratrol. Med tiden tappar vår hud förmågan att producera de viktiga proteinerna kollagen och elastin på grund av naturligt åldrande, solexponering och miljöfaktorer. Dessa faktorer i kombination med repetitiva ansiktsrörelser leder oundvikligen till fina linjer och rynkor. Denna högkoncentrerade produkt stärker huden med hjälp av en kraftfull blandning av C-vitamin, resveratrol
och acetylhexapeptid-8.

Ingredienser som ger en boost

C-vitamin– 10 % 

En oumbärlig antioxidant som är känd för sin förmåga att bekämpa synliga ålderstecken. Våra produkter med en hög koncentration av C-vitamin jobbar dygnet runt för att förbättra din hud (om du använder dem morgon och kväll enligt anvisningarna).

 • C-vitamin främjar hudens naturliga produktion av kollagen och elastin, vilket bidrar till att motverka rynkor och fina linjer.
 • C-vitamin verkar som en stark antioxidant och skyddar huden mot de skadliga effekterna från fria radikaler som kan uppstå till följd av UV-strålning och luftföroreningar, vilka kan bidra till för tidig uppkomst av fina linjer och rynkor.
 • Kliniska studier har visat att C-vitamin förbättrar utseendet på fina linjer och rynkor på solskadad hud.

Resveratrol – 0,1 % 

Precis som C-vitamin är resveratrol en kraftfull antioxidant som är uppskattad inte bara för sin förmåga att bekämpa synliga ålderstecken utan även för den skyddande effekten den har på hudens yta.

 • Resveratrol främjar hudens naturliga produktion av kollagen och elastin och hjälper huden att förebygga nedbrytning av kollagen.
 • Den hjälper också till att skydda huden* mot solskador, som kan leda till för tidig uppkomst av fina linjer och rynkor.

Acetylhexapeptid-8 

Acetylhexapeptid-8 är en peptid som bidrar till att minska de signaler som med tiden leder till fina linjer och rynkor.

*Baserat på in vitro-tester

Flikmodul

Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator 
BOOSTA ÅTERFUKTNINGEN MED DUBBELVERKANDE HYALURONSYRA

Ta vara på varje droppe av denna högkoncentrerade booster som ger överlägsen återfuktning. När hudens fukthalt är ur balans kan dess skyddsbarriär försvagas, vilket kan leda till att fina linjer och rynkor blir mer synliga. Stärk hudens skyddsbarriär med Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator, en unik sammansättning med återfuktande ingredienser som
hyaluronsyra och ceramider.

Ingredienser som ger en boost

Hyaluronsyra – 0,25 %

Hyaluronsyra är en kraftfull, återfuktande ingrediens som blir alltmer populär tack vare sin förmåga att kunna binda mer än 1 000 gånger sin vikt i vatten. Detta innebär att den håller kvar vattenmolekyler så att huden ser fyllig och frisk ut.

 • Två olika typer av hyaluronsyra verkar tillsammans för att bekämpa torr hy.
  • Hyaluronsyra med låg molekylvikt tränger in i det översta hudlagret (hornlagret) och ger återfuktning direkt som hjälper huden att bli fyllig och återfuktad inifrån.
  • Hyaluronsyra med hög molekylvikt lägger sig på hudens yta som ett skyddslager och gör den mjuk och silkeslen på ytan.

Ceramider – 0,01 % 

Ceramider är en viktig beståndsdel i det översta hudlagret (hornlagret) och är avgörande för att bibehålla hudens fukthalt.

 • Ceramider förekommer naturligt i huden, och genom att tillföra dem så förbättras hudens fuktnivå och naturliga skyddsbarriär.

Extrakt från järnört (påverkar naturliga återfuktningsfaktorer) – 1,5 % 

Genom att förbättra hudens naturliga återfuktningsfaktorer stärks både återfuktningen och hudens skyddsbarriär, vilket är otroligt viktigt när det kommer till att skydda huden mot påverkan från yttre faktorer och förlust av fukt. 

 • Vårt utvalda växtextrakt stödjer hudens naturliga produktion av så kallade återfuktningsfaktorer. Återfuktningsfaktorerna absorberar vatten som finns i luften och kombinerar det med sin egen fukthalt, vilket gör att de yttersta skikten i hudlagret (hornlagret) kan hålla sig återfuktade trots yttre påverkan.

SÅ ANVÄNDER DU DINA BOOSTERS

Boosters kombinerar koncentrerade doser av några av vetenskapens mest uppskattade ingredienser, i syfte att ge dig så bra hudvård som möjligt med varje droppe. När du har bestämt vilken booster som passar dig bäst kan du enkelt börja använda den i din hudvårdsrutin. Prata med din Fristående Hudvårdskonsult så hjälper hon dig.

 • Använd 6–8 droppar i händerna och applicera produkten över ansikte och hals. Undvik området runt ögonen. Användningsmängden kan variera beroende på preferens.
 • Applicera morgon och kväll efter rengöring och ansiktsvatten.
 • Avsluta med serum, fuktkräm och solskydd (på morgonen). 

Mary Kay Clinical Solutions®-serien består av dermokosmetiska hudvårdsprodukter som ger både skönhets- och dermatologiska fördelar. Oavsett om du vill reducera fina linjer och rynkor, tillföra mer fukt åt din hy, eller bara vill använda bättre ingredienser i din hudvårdsrutin, har dessa högkvalitativa produkter det du behöver.

TA REDA PÅ VAR VÅRA FORSKARE HAR ATT SÄGA


Få experternas utlåtanden om dermokosmetiska produkter från Mary Kay Clinical Solutions®, inklusive hur de har utvecklas och vilka resultat de kan ge.

Mary Kay Clinical Solutions®