Mary Kay® Brush Collection

Mary Kay® Brush Collection

Ett professionellt resultat börjar med den perfekta borsten. Använd de fem specialutformade borstarna i Mary Kay® Brush Collection för att skapa vackra looks, precis som ett proffs!

1

Mary Kay® Cheek Brush

Kupolformade naturhår är idealiska för att svepa ut Mary Kay® Mineral Cheek Color över kindbenen. Applicera med cirklande rörelser längs kindbenen med början på kindernas högsta punkt. Du kan även använda borsten för att applicera Mary Kay® Highlighting Powder. 

2

Mary Kay® Powder Brush

En större borste gör det lättare att tona ut ordentligt. Används för att applicera puder, fixera foundation samt applicera bronzer. 

3

Mary Kay® Eye Color Brush

Rekommenderas för lättare applicering av Mary Kay® Mineral Eye Color på ögonlocket och ögonbrynsbenet. 

4

Mary Kay® Eye Crease Brush

Avsmalnande borst bidrar till en exakt applicering av Mary Kay® Mineral Eye Color, för djup och definition längs globlinjen. Använd spetsen på borsten för att lägga till uppljusande highlights i de inre ögonvrårna. 

Customize Your Collection

Customize Your Collection

Sätt samman det bästa borstsetet någonsin med ännu fler specialutformade borstar, för oändliga makeupmöjligheter. Mary Kay Global Makeup Artist Luis Casco​ förklarar varför det är en bra investering att utöka din samling med dessa borstar.


Mary Kay® Eye Smudger Brush 

”Att använda den här borsten är mitt favoritsätt att fördjupa en sotig look så att det ser ut som om jag har ägnat flera timmar åt att tona ut och blanda ögonskuggorna. Den ger verkligen total kontroll och möjlighet att applicera ögonskuggan exakt där man vill ha störst dramatik samt att på ett kontrollerat sätt tona ut nyanserna.”

Mary Kay® Liquid Foundation Brush 

“När du applicerar din makeup med en foundationborste använder du mycket mindre än du normalt gör om du applicerar den på annat sätt. Jag tar det som är kvar på borsten och sveper ner över halsen så att allt är uttonat.”

Mary Kay® Mineral Foundation Brush

“Det här är en borste som jag verkligen gillar. Den gör det så enkelt att applicera Mary Kay® Mineral Powder Foundation. Du kan också tona ut och arbeta in annan makeup med den.”

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!