LE Mary Kay® Mad About Masking Mask Pod Gift Set

LE Mary Kay® Mad About Masking Mask Pod Gift Set

7 g x 4

Neljän kasvonaamion setti täyttää ihon eri tarpeet. Naamiot ovat yhteispakkauksessa omissa pikkurasioissaan. Hemmottele itseäsi tai ystävää, ota setti matkalle mukaan, käytä kotikylpylässä yhdessä tai kavereiden kanssa.

• 1 setti, 4 kasvonaamiota
• Täydellinen multimaskingiin
• Hieno lahja

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Naamiosetti levittää iloa. Sisältää neljä erilaista, eri tarpeisiin suunnattua naamiota hauskassa pakkauksessa. Käytä yksittäin tai yhdessä naamiohetken tarpeen mukaan. Pikkupakkaukset on helppo ottaa matkalle mukaan virkistämään ihoa esimerkiksi lentomatkan jälkeen.


Miss Pore-fect: Tämä epäpuhtaudet imevä savinaamio saa ihohuokoset tuntumaan täydellisen puhtailta ja antaa iholle mattapinnan.

Energy Queen: Aloita intensiivinen päivä savinaamiolla, joka sisältää vihreän teen virkistävää kofeiinia, ruusunmarjaa ja manteliöljyä.

Lady Serenity: Suo itsellesi hetki omaa aikaa ja levitä kasvoille täyteläinen naamio, joka sisältää aloe vera -uutetta ja pantenolia eli B5-vitamiinia.

Dewy Gal: Anna iholle raikasta hehkua tällä kosteuttavalla geelinaamiolla, joka sisältää hyaluronihappoa, glyseriinia ja E-vitamiinia. Nyt olet valmis illalliselle ja tanssilattialle.

Setti on saatavilla vain niin kauan kuin varastoa riittää!


Käyttö

1 Levitä yhtä naamiota kaikkialle kasvoille tai käytä useita naamioita samalla kertaa eri puolilla kasvoja.
2 Anna vaikuttaa 10 minuuttia.
3 Puhdista kasvot lämpimällä vedellä.

Levitä Mary Kay® Liquid Foundation Brushilla. Sillä naamion saa levitettyä tarkasti kasvojen muotoja mukaillen.