TimeWise Body™ Targeted- Action® Toning Lotion

TimeWise Body™ Targeted- Action® Toning Lotion

236ml

Kosteuta ihoa jopa 24 tuntia ihanan täyteläisellä lotionilla, joka silottaa ihon ääriviivat ja saa koko vartalon ihon tuntumaan kimmoisalta, kiinteältä ja sileältä.

• Kosteuttaa jopa 24 tuntia
• Tekee ihosta kiinteän ja kimmoisan
• Virkistävä tuoksu
• Sisältää energisoivia kasviainesosia

59,50 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Ihon kosteutus on iän myötä aina vain tärkeämpää. Hyvä kosteustasapaino tekee ihosta pehmeän ja saa sen näyttämään sileämmältä. TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion kosteuttaa jopa 24 tuntia ja tekee ihosta hyvinvoivan ja ihanan pehmeän.

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion auttaa silottamaan vartalon ääriviivoja vahvistamalla ihon kimmoisuutta. Tehokas koostumus sisältää kasvikunnan hyödyllisiä ainesosia, kuten kollageenintuotantoa kiihdyttävää kurpitsansiemenuutetta. Lisäksi lotion sisältää monia tehokkaita antioksidantteja, kuten acaimarjaa ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta vaikutuksilta ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta aikaisilta ikääntymisen merkeiltä.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Tuotteet ovat hajusteettomia, dermatologisesti testattuja, sopivat herkälle iholle eivätkä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Hiero TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotionia vartaloon kauttaaltaan aamulla ja illalla. Vältä kasvojen aluetta.