Thinking of Love® Eau de Parfum

Thinking of Love® Eau de Parfum

29 ml

Romanttinen tuoksu innoittaa uusiin muistoihin. Pullon korkissa roikkuu kaunis riipus, ja kartonkipakkauksessa on kortti, johon voi kirjoittaa henkilökohtaisen viestin vastaanottajalle.

• Ensituoksuna mandariini ja freesia
• Sydäntuoksuna ruusu ja kuusama
• Pohjatuoksuna kurjenmiekka ja santelipuu

47,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Anna unohtumattomia muistoja luovan tuoksun vietellä elämänmittaiseen rakkaussuhteeseen. Lämmin ja romanttinen Thinking of Love® de Parfum sopii tärkeisiin juhlahetkiin ja päiviin, joista haluat tehdä erityisen muistettavia. Tuoksu on ihana rakkauden lahja. Pulloa koristaa riipus, jonka voi ripustaa kaulaketjuun tai rannekoruun. Pakkauksessa on kortti, johon voi kirjoittaa henkilökohtaisen viestin vastaanottajalle.

Thinking of Love® Eau de Parfumin tuoksumaailma: Ensituoksuna mandariini, roseepippuri ja freesia. Sydäntuoksuna ovat turkkilaiset ruusun terälehdet, ranskalainen orvokki ja vaaleanpunainen kuusama. Pohjatuoksuna vanilja, kurjenmiekka, myski ja indonesialainen santelipuu.

Tuoksun ainesosien yhdistelmä määrittelee kokonaistuoksun lisäksi sen, kuinka kauan tuoksu viipyy iholla. Eri ainesosat tuoksuvat iholla eri vaiheissa. Tuoksussa on kolme päävaihetta:
• Ensituoksu on tuoksun ensivaikutelma. Se esittelee tuoksun ja kestää iholla noin 15 minuuttia.
• Sydäntuoksu nousee esiin pari minuuttia tuoksun suihkauttamisen jälkeen. Se viipyilee iholla koko tuoksun ajan.
• Pohjatuoksu on tuoksun pysyvä luonne ja täysipainoinen vaikutelma. Se kestää iholla tunteja.


Käyttö

• Thinking of Love® Eau de Parfum pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun sitä suihkautetaan esimerkiksi ranteeseen, polvitaipeeseen ja korvan taakse. Näissä kohdissa pulssi on lähellä ihon pintaa, ja lämpimällä iholla tuoksu kehittyy nopeammin.
• Tuoksu haihtuu hieman, joten suihkauta sitä lisää muutaman tunnin kuluttua, jos haluat tuoksun kestävän koko päivän.