Live Fearlessly® Eau de Parfum

Live Fearlessly® Eau de Parfum

50 ml

Energisoiva inkivääri, rohkea ruusu ja lämmin paahdettu tonkapapu saavat säteilemään itsevarmuutta.

- Ensituoksu: italialainen bergamotti, inkivääri ja vehmaat terälehdet
- Sydäntuoksu: voimakas ruusu, kielo ja orkidea
- Pohjatuoksu: paahdettu luomutonkapapu, setri, australialainen santelipuu ja vaniljamyski

59,10 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Ensituoksun energisoivat häivähdykset ovat täydellinen avaus uuteen päivään. Sydäntuoksun ylelliset kukkaisaromit luovat tuoksun ominaislaadun ja saavat sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja vahvaksi. Pehmeä ja vahva pohjatuoksu on kuin lämmin syleily, joka tekee sinusta vastustamattoman.

Live Fearlessly™ Eau de Parfum on kunnianosoitus kaikille rohkeille naisille. Mary Kay Ash uskoi vakaasti naisten sisäiseen voimaan. Jos jotakin väitettiin mahdottomaksi, Mary Kay Ash todisti sen mahdolliseksi. Live Fearlessly™ Eau de Parfum on saanut innoituksensa Mary Kay Ashin hämmästyttävästä elämäntarinasta, joka osoittaa, että jokainen voi olla mukana tekemässä maailmasta paremman paikan ja tavoitteet on tehty saavutettaviksi.

Monisärmäinen pullo symboloi naisen moniulotteisuutta. Epäsymmetrisyys kuvastaa elämän kauneutta kaikkine vajavaisuuksineen. Korkin jalokivi loistaa itsevarmana ja päättäväisenä, ja pullon kultahäivähdykset sädehtivät energiaa, voimaa ja lämpöä.


Käyttö

Live Fearlessly™ Eau de Parfum pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun sitä suihkautetaan esimerkiksi ranteeseen, polvitaipeeseen ja korvan taakse. Näissä kohdissa pulssi on lähellä ihon pintaa, ja lämpimällä iholla tuoksu kehittyy nopeammin.