10-101617

MKMen® Shave Foam

187 ml

Rauhoittava ja hoitava partavaahto muodostaa suojaavan kerroksen höylän ja ihon väliin, jolloin parranajo onnistuu täydellisesti yhdellä ajolla.

• Muodostaa suojaavan kerroksen partahöylän ja ihon väliin
• Tekee parranajosta tasaisen ja sileän
• Ehkäisee ihon ärtymistä
• Rauhoittava ja hoitava koostumus

21,49 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Miesten ja naisten ihon erilaiset tarpeet johtuvat pääosin hormoneista, mutta myös ulkoiset tekijät, kuten parranajo, johtavat erilaisiin tarpeisiin. Siksi Mary Kay on kehittänyt tuotesarjan erityisesti miehille. MKMen® on helppokäyttöinen ja tehokas ihonhoitosarja, jonka suunnittelussa on pidetty lähtökohtana miesten ihoa. Se on kokonaisvaltainen ratkaisu jokaiselle miehelle.

Parranajo kuivattaa ja ärsyttää helposti ihoa. Oikeat valmistelut tekevät parranajosta miellyttävän kokemuksen ja antavat täydelliset tulokset yhdellä ajolla. MKMen® Shave Foam ympäröi jokaisen partakarvan ja muodostaa suojaavan kerroksen partahöylän ja ihon väliin. Näin parranajo sujuu tasaisesti ja sileästi ihoa ärsyttämättä. Partavaahdon mieto, raikas tuoksu virkistää. Hoitava koostumus sisältää kurkku- ja aaloeuutteita, jotka rauhoittavat ihoa parranajon jälkeen ja suojaavat ihoärsytykseltä.

Käyttämällä MKMen® Shave Foamia yhdessä MKMen®-sarjan muiden tuotteiden kanssa ihosta tulee puhdas ja se näyttää raikkaalta ja nuorekkaalta pitkään. Tuote sopii herkälle iholle, on kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta eikä tuki ihohuokosia.


Käyttö

• Puhdista kasvot ja huuhtele ne lämpimällä vedellä ennen parranajoa. Se helpottaa parranajoa avaamalla karvatupet.
• Ravista pulloa hyvin. Paina pullosta tasainen kerros kostealle iholle.
• Aja parta ja huuhtele iho.