10-060294

MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30

88 ml

Kaikki, mitä tarvitset raikkaan elinvoimaista ulkonäköä varten, samassa tuotteessa! Kestävää kosteutusta, luotettava aurinkosuoja ja tehokas vastaus ikääntymisen merkkien torjuntaan.

• Kosteuttaa jopa 10 tuntia
• Suojaa auringon UVA- ja UVB-säteiltä
• Imeytyy nopeasti
• Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä

49,50 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Miesten ja naisten ihon erilaiset tarpeet johtuvat pääosin hormoneista, mutta myös ulkoiset tekijät, kuten parranajo, johtavat erilaisiin tarpeisiin. Siksi Mary Kay on kehittänyt tuotesarjan erityisesti miehille. MKMen® on helppokäyttöinen ja tehokas ihonhoitosarja, jonka suunnittelussa on pidetty lähtökohtana miesten ihoa. Se on kokonaisvaltainen ratkaisu jokaiselle miehelle.

MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 kosteuttaa välittömästi ja suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Kevyt koostumus tuntuu raikkaalta, imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Tuote kosteuttaa jopa 10 tuntia, ja sen patentoitu MKMen® Complex auttaa vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Edistynyt koostumus sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan vapaiden radikaalien aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.

Käyttämällä MKMen® Advanced Facial Hydratoria SPF 30 yhdessä MKMen®-sarjan muiden tuotteiden kanssa ihosta tulee puhdas ja se näyttää raikkaalta ja nuorekkaalta pitkään. Tuote sopii herkälle iholle, on kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta eikä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Levitä aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen ja lisää päivällä tarvittaessa.