10-031555

Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel

50ml

Tämä tehokkaasti kosteuttava voide antaa iholle rauhallisen, hyvinvoivan tunteen jopa 10 tunniksi. Lumoudu viilentävästä ja kosteuttavasta voiteesta, joka imeytyy nopeasti ja tekee ihosta ihanan pehmeän ja silkinsileän.

• Tehokasta kosteutusta rasvoittuvalle ja sekaiholle
• Kosteuttaa jopa 10 tuntia
• Palauttaa ihon kosteustasapainon
• Viilentää ja pehmentää
• Tekee ihosta silkinsileän

58,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Lämpötilan, ilmankosteuden, iän ja hormoneiden kaltaiset tekijät saattavat vaikuttaa ihon kosteustasapainoon. Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutusta, jotta iho pysyisi pehmeänä, sileänä ja nuorekkaana. Rasvaisuus ja kosteus ovat eri asioita, ja rasvoittuva iho voi olla yhtä kuivunut kuin kuiva iho.

Oil-Free Hydrating Gel palauttaa ihon kosteustasapainon ja antaa iholle tervetulleen E-vitamiinilisän. Kevyt, öljytön koostumus sisältää liennyttävästi vaikuttavaa vihreän teen uutetta, joka sisältää paljon antioksidantteja. Ne suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta aikaisilta ikääntymisen merkeiltä.

Käyttämällä Oil-Free Hydrating Geliä päivittäisen ihonhoitorutiinin lisänä iho tuntuu ihanan viileältä ja kosteutetulta – koko päivän. Tuote on hajusteeton, kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta, sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Käytä tarvittaessa tavallisen kosteusvoiteen lisänä.