Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5

Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5

Maksimoi ikääntymisen merkkejä ehkäisevän ihonhoidon teho puhtaalla, tehokkaalla ja kliinisesti tutkitulla 0,5-prosenttisella retinolilla. Ihotautilääkärit suosittelevat retinolia kaikenikäisille aikuisille torjumaan ikääntymisen merkkien ilmaantumista ja ehkäisemään erottuvia ikääntymisen merkkejä. Retinol 0.5 täydentää erinomaisesti useimpia* ihonhoitorutiineja.

Vaikuttaa kolmeen ikään liittyvään ongelmaan:
• Rypyt
• Epätasainen ihonsävy
• Ihon veltostuminen

Älä käytä, jos olet raskaana, imetät tai suunnittelet raskautta.

*Retinol 0.5 -seerumia ei suositella Clear Proof® Acne Systemin käyttäjille.

125,91 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Mitä retinoli on?
Retinoli on A-vitamiinijohdannainen, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Useiden ihotautilääkäreiden mukaan retinoli on todellinen huippuainesosa, joka ehkäisee ja hidastaa ikääntymisen näkyvien merkkien muodostumista. Tehokkaan ja puhtaan retinolin käyttäminen illalla on hyvä tapa tehostaa ihonhoitorutiinia mutta se ei korvaa päivittäiseen ihonhoitorutiiniin sisältyviä vitamiineja, mineraaleja ja peptidejä.

Miten retinoli vaikuttaa?
Retinoli kiihdyttää ihon pintakerroksen solujen uusiutumista, jolloin iho näyttää nuoremmalta. Lisäksi se edistää kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa sekä saa kollageenin puutteesta kärsivän ihon näyttämään hyvinvoivalta. (Tärkeää myös naisille, joilla ei ole näkyviä ikääntymisen merkkejä.)

Tehokkaita tuloksia, miellyttävän tuntuinen iho.
Mary Kay on kehittänyt kahdeksan viikon retinointirutiinin, joka vähentää ihon epämiellyttävää tunnetta, kuten kuivuutta, ihon hilseilyä ja väliaikaista punoitusta, joita voi ilmaantua, kun aletaan käyttää puhdasta 0,5-prosenttista retinolia. Ainutlaatuinen käyttörutiini on suunniteltu yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Sen avulla kaikki voivat kokea retinolin selkeät hyödyt ikään, etniseen taustaan tai ihotyyppiin katsomatta.


Käyttö

Mary Kay suosittelee puhdasta retinolia* ensi kertaa käyttäville hellävaraisen retinointirutiinin noudattamista. Lue lisää täältä ja kysy lisätietoja Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultiltasi.


Levitä iltaisin puhdistetulle ja kuivalle iholle ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein.
Kun odotat 5–10 minuuttia puhdistuksen jälkeen, ihoärsytyksen riski pienenee.
Levitä silmänympärysvoide ennen Retinol 0.5 -seerumin levittämistä. Muussa tapauksessa sormenpäihin voi jäädä retinolijäämiä, jotka aiheuttavat ihoärsytystä.


Seerumia voidaan käyttää yhdessä Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milkin* kanssa. Jatka tämän jälkeen Mary Kay® -ihonhoitorutiinisi** muilla tuotteilla. Käytä aina päivisin aurinkosuojakerrointa, kun käytät retinolia sisältäviä tuotteita.


*Jos TimeWise Repair® -tuotteet ovat ainoa retinolin lähteesi, Mary Kay suosittelee retinointirutiinia, jolla iho totutetaan Clinical Solutions® Retinol 0.5 -seerumin sisältämään suureen retinolipitoisuuteen.
**Retinol 0.5 -seerumia ei suositella Clear Proof® Acne Systemin käyttäjille.


Lue lisää.