Mary Kay Clinical Solutions® Booster - C+ Resveratrol Line-Reducer

Mary Kay Clinical Solutions® Booster - C+ Resveratrol Line-Reducer

15 ml

Tuo esiin paras ihosi Mary Kay Clinical Solutionsin® tehokkailla, patenttia odottavilla boostereilla, jotka täydentävät ihonhoitorutiinia. Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer on dermatologian innoittama, erittäin tiivistetty boosteri iholle. Tieteellisesti tutkitut ainesosat ehkäisevät juonteita ja ryppyjä.

• Tieteellisesti tutkitut ainesosat, jotka vahvistavat ihoa ja ehkäisevät juonteita ja ryppyjä.
• Dermatologian innoittama, erittäin tiivistetty boosteri iholle.
• Anna ihollesi boostia tehokkailla ainesosilla, kuten C-vitamiinilla ja resveratrolilla

56,51 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Ajan myötä ihon kyky tuottaa tärkeitä kollageeni- ja elastiiniproteiineja heikkenee luonnollisen ikääntymisen, aurinkoaltistuksen ja muiden ympäristörasitusten vuoksi. Nämä tekijät yhdessä toistuvien kasvonliikkeiden kanssa johtavat vääjäämättä juonteiden ja ryppyjen muodostumiseen. Miten niitä voi ehkäistä? Ongelmaa voi ehkäistä, kun ikääntyvälle iholle annetaan tärkeitä ainesosia boosterin avulla, joka sisältää C-vitamiinia, resveratrolia ja asetyyliheksapeptidi-8:aa.

C-vitamiini: edistää ihon kollageeni- ja elastiiniproteiinien luonnollista tuotantoa, mikä auttaa häivyttämään juonteita ja ryppyjä. Tehokkaana antioksidanttina C-vitamiini suojaa ihoa UV-säteiden ja saasteiden synnyttämiltä vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa ennenaikaisia juonteita ja ryppyjä. C-vitamiinin on kliinisissä kokeissa osoitettu häivyttävän juonteita ja ryppyjä, jotka ovat aiheutuneet ihon aurinkovaurioista.

Resveratroli: Edistää ihon kollageeni- ja elastiiniproteiinien luonnollista tuotantoa ja auttaa torjumaan kollageenin hajoamista. Se myös suojaa* ihoa aurinkovaurioilta, jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä juonteiden ja ryppyjen muodostumista.

Asetyyliheksapeptidi-8: Asetyyliheksapeptidi-8 vähentää signaaleja, jotka ajan mittaan aiheuttavat juonteita ja ryppyjä.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.
Käyttö

• Ota puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen 6–8 pisaraa kädelle (mieltymyksesi mukaan). Levitä kasvoille tasaisesti.
• Käytä kaksi kertaa päivässä. Iholla voi tuntua pientä pistelyä.
• Voidaan käyttää Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydratorin kanssa.
• Voidaan käyttää Clinical Solutions® Retinol 0.5 -seerumin kanssa retinointiprosessin jälkeen.