LE Mary Kay® Instant Puffiness Reducer

LE Mary Kay® Instant Puffiness Reducer

10 g

Kliinisesti osoitettu vähentävän erottuvasti turvotusta silmien alla. Levitä, odota muutama minuutti ja katso, miten iho näyttää sileämmältä, kimmoisammalta ja kohotetulta. Ja mikä tärkeintä? Vaikutus kestää jopa 6 tuntia.

• Tasoittaa välittömästi silmänalusihoa. *
• Saa ihon näyttämään hetkellisesti kimmoisammalta ja kohotetulta. *
• Kliinisesti osoitettu vähentävän erottuvasti turvotusta silmien alla Vaikutus kestää jopa 6 tuntia. *
• Häivyttää välittömästi juonteita, ryppyjä ja ilmejuonteita silmäkulmissa. *

49,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Koska Puffiness Reduceria käytetään?

• Kun haluat näyttää erityisen virkeältä ja valppaalta.
• Väsyttävinä ja stressaavina päivinä.
• Satunnaisena lisäbuusterina päivittäisessä ihonhoitorutiinissa.

96 prosentilla osallistujista silmänalusturvotus vähentyi välittömästi 27 prosenttia*. *

*Tulokset perustuvat puolueettomaan arvioon 6 tuntia kestäneessä kliinisessä tutkimuksessa, jossa arvioitiin 28:aa paneeliin osallistujaa.


Käyttö

Käyttö
• Puhdista kasvot Mary Kay® -puhdistustuotteella. Ota pieni määrä Mary Kay® Instant Puffiness Reduceria sormenpäähän (riisinjyvän verran silmää kohden). Instant Puffiness Reducer toimii parhaiten levitettynä puhtaalle ja kuivalle silmänalusiholle. Älä siis käytä silmänympärysvoidetta tai muita ihonhoitotuotteita silmien alla, jotta saat tuotteesta parhaan tehon.

• Taputtele tuote hellävaraisesti silmien alle (vältä suoraa kosketusta silmiin).
Anna kuivua vähintään 3 minuuttia. Pyri pitämään kasvosi ilmeettöminä tuotteen kuivuessa parhaiden tulosten saamiseksi. Täysi vaikutus näkyy 15 minuutin kuluttua. Tuotteen kuivuttua iholla voi näkyä jauhemaisia jäämiä. Poista ylijäänyt tuote sormella tai vanutyynyllä.

Osalla käyttäjistä voi esiintyä käytön jälkeen tilapäistä kuivuutta, kiristävää tunnetta tai pistelyä.

• Levitä muut ihonhoitorutiiniin kuuluvat Mary Kay® -tuotteet. Saat parhaat tulokset, kun et anna Instant Puffiness Reducerin kostua sen jälkeen, kun se on kuivunut. Vältä sen vuoksi käyttämästä ihonhoitotuotteita, mukaan lukien silmänympärysvoidetta, Instant Puffiness Reducerin päällä.

Jos haluat käyttää silmien alla foundationia tai concealeria, odota 15 minuuttia ja taputtele pieni määrä iholle sormella tai siveltimellä.

Lisävinkki!
Käytä aamuisin Mary Kay® Instant Puffiness Reduceria puhdistuksen jälkeen ja iltaisin silmänympärysvoidetta tai päinvastoin. Silmänympärysvoide on edelleen avain pitkäkestoisten tulosten saamiseen.