10-026901

TimeWise® Miracle Set® normal/dry

Mary Kayn fantastinen ihmesetti on täydellinen ihonhoitorutiini, josta on runsaasti etua iholle. Säännöllisesti käytettynä tuotteet vähentävät hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, vahvistavat ihon vastustuskykyä, tasoittavat ihonsävyä ja saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja hemmotellulta.

• Täydellinen ihonhoitorutiini
• Puhdistaa, kuorii ja raikastaa
• Kosteuttaa, silottaa ja pehmentää
• Suojaa ja vahvistaa
• Vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise® Miracle Setiin® kuuluu neljä ikääntymisen merkkejä ehkäisevää tuotetta, jotka on kehitetty tukemaan toistensa vaikutusta ja antamaan upeat tulokset myös herkälle iholle. Ihmesetti puhdistaa, kuorii, raikastaa, kosteuttaa, silottaa, pehmentää, uudistaa ja suojaa ihoa. Samalla se antaa iholle uutta energiaa sekä napakoittaa sitä ja vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

Ihmesetin tuotteet:
TimeWise® 3-in-1 Cleanser puhdistaa, kuorii ja raikastaa ihoa samalla kertaa.

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer antaa iholle ihanaa kosteutta jopa 10 tunniksi. Patentoitu tuotekoostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, mikä saa ihon näyttämään nuorekkaalta ja hyvinvoivalta.

TimeWise® Day Solution SPF 30 suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta ja auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja väriläiskiä.

TimeWise® Night Solution sisältää tehokkaita mikrokapseleita, jotka tekevät ihmeitä iholle unen aikana. Kapselit koostuvat ihon uusiutumista edistävistä vahvistavista antioksidanteista. Käyttämällä kaikkia setin tuotteita yhdessä niiden vaikutus tehostuu. Ihosta tulee kiinteämpi ja sileämpi, se saa raikasta heleyttä ja ikääntymisen näkyvät merkit hälvenevät.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Tuotteet ovat hajusteettomia, dermatologisesti testattuja, sopivat herkälle iholle eivätkä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Kostuta kasvot ja kaula vedellä ja pese kasvot TimeWise® 3-In-1 Cleanserilla. Vältä silmänympäryksen herkkää ihoa. Huuhtele vedellä tai puhdista kasvot lämpimällä vedellä kostutetulla käsipyyhkeellä. Käytä aamuisin ja iltaisin.

Levitä TimeWise® Day Solutionia SPF 30 aamulla heti puhdistuksen jälkeen ennen kosteusvoidetta. Levitä runsaasti ennen aurinkoon menoa ja lisää tarvittaessa päivän mittaan.

Levitä TimeWise® Night Solutionia illalla heti puhdistuksen jälkeen ennen kosteusvoidetta.

Levitä TimeWise® Age-Fighting Moisturizeria kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin TimeWise® 3-in-1 Cleanserilla tehdyn puhdistuksen ja TimeWise® Day Solutionin SPF 30 tai Night Solutionin jälkeen. Lisää tarvittaessa päivän mittaan.


" "