10-038785

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation Beige 3

29ml

Kevyt, vitamiinipitoinen foundation tekee ihon pinnasta tasaisen ja sileän sekä vähentää ihohuokosten, hienojen juonteiden, ryppyjen ja ihon epätasaisuuksien näkyvyyttä. Saa ihon näyttämään kiinteältä, nuorekkaalta ja hyvinvoivalta.

• Kosteuttaa ja raikastaa
• Antaa tasaisen pinnan ja kuulasta hehkua
• Tuntikausia kestävä tulos
• Vähentää ikääntymisen merkkejä ja epätasaisuuksia

35,70 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundationin vahvistava E-vitamiini ja tehokas peptidiyhdistelmä antavat ajatonta kauneutta. Normaalista ja kuivasta ihosta tulee ihanan tasainen ja sileä, samalla kun hoitavaa jojobaa sisältävä kosteuttava koostumus antaa iholle kuulasta hehkua. Lisäksi foundation tarjoaa viime silauksen ikääntymisen merkkejä ehkäisevään ihonhoitorutiiniin. Koostumus on helppo levittää ja antaa kestävän tuloksen, koska se on suunniteltu sietämään ilmankosteutta.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Kollageenia vahvistavat peptidit lisäävät osaltaan ihon kimmoisuutta. Tuote on hajusteeton, dermatologisesti testattu, sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.

Hehkuvan täydellisen pinnan saat käyttämällä TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundationia ja levittämällä sen Liquid Foundation Brushilla.


Käyttö

• Levitä TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundationia Mary Kay® Liquid Foundation Brushilla, meikkisienellä tai sormenpäillä.
• Sivellin: Levitä hieman foundationia kämmenselälle, sipaise tuotetta siveltimeen ja levitä kasvoille tasaisin, alaspäin suuntautuvin vedoin.
• Juuri tätä tarkoitusta varten suunnitellulla siveltimellä foundationia on helppo levittää myös hankaliin kohtiin, kuten nenänpieleen ja suun ympärille.