Mukana maailmanlaajuisessa yhteisössä

Itsenäisiä Ihonhoitokonsultteja on yli 3,5 miljoonaa eri puolilla maailmaa, ja maailmanlaajuinen yhteisömme tarjoaa tukea jokaiselle konsultille. Mary Kayn itsenäinen uramahdollisuus on voimaannuttanut naisia yli 50 vuoden ajan tarjoamalla ansiomahdollisuuksia ja tilaisuuksia toteuttaa niin sisäistä kuin ulkoista kauneutta. Mary Kay Ashilla oli tapana sanoa: ”Success is much, much deeper than just dollars and cents and buildings and assets. The real success of our Company is measured to me in the lives that have been touched and given hope.”

Oletko valmis aloittamaan?>

Tapahtumat

Vuotuiset tapahtumat antavat lisäpotkua liiketoimintaan. Saat motivoivaa koulutusta ja tunnustusta työstäsi ja pääset viettämään aikaa satojen (joissakin tapahtumissa jopa tuhansien) samanhenkisten ihmisten kanssa. Seminaari on Mary Kay -vuoden suurin tapahtuma. Tässä inspiroivassa tapahtumassa saa tunnustusta vuoden saavutuksista sekä uratason mukaista koulutusta. Career Conference ja Leadership Conference sekä paikalliset tapahtumat ja teemakokoukset auttavat pitämään motivaatiota yllä.

Yrityksen tuki ja koulutus

Me olemme tukenasi Starter Kitistä, ensimmäisestä asiakkaastasi ja ihonhoitotilaisuudestasi lähtien. Juhlimme kanssasi menestystäsi ja tuemme sinua haasteissa. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi aina, kun tarvitset apua.

Tutustu liiketoiminnan apuvälineisiin>

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!