TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum

29ml

Anna ihon taas nauttia nuorekkaasta kimmoisuudesta ja eloisuudesta! Tämä mullistava seerumi saa kasvot näyttämään kohotetuilta. Se kiinteyttää ihoa ja vahvistaa sen joustavuutta.

• Kohottaa ja parantaa kimmoisuutta
• Palauttaa nuorekasta täyteläisyyttä ja eloisuutta
• Vähentää juonteiden, ryppyjen ja epätasaisuuksien näkyvyyttä
• Lisää ihon kosteutta 61 prosentilla

Lue lisää TimeWise Repair® Volu-Firm® -tuotteista.

Lue TimeWise Repair® -verkkoesite.

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum auttaa palauttamaan ihon nuorekasta kimmoisuutta ja eloisuutta ja vahvistaa samalla ihon joustavuutta.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum kuuluu mullistavaan TimeWise Repair® -ihonhoitosarjaan. Sarjan viisi tuotetta on suunniteltu ehkäisemään ikääntymisen selkeitä merkkejä ja maksimoimaan toistensa vaikutus. Sarjan kaikki tuotteet sisältävät Volu-Firm® Complexia. Tämä kolmen ainesosan tarkoin harkittu yhdistelmä on äärimmäisen tärkeä ihon palautumiselle. Koostumus sisältää esimerkiksi tripeptidiä, joka edistää hyaluronihapon tuotantoa. Nuori iho sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Hyaluronihappo auttaa ihoa palauttamaan nuorekasta kimmoisuutta ja napakkuutta.

Käyttämällä TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serumia yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa selkeiden juonteiden ja ryppyjen näkyvyys vähenee, kasvot näyttävät kohotetuilta ja ihon nuorekas täyteläisyys ja kimmoisuus palautuvat.


Käyttö

Levitä TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serumia aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen ennen kosteutusta.


" "