TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser

TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser

127g

Kosteuttava vaahto syväpuhdistaa, vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja saa ihon näyttämään raikkaan nuorekkaalta.

• Puhdistaa hellävaraisesti
• Ylläpitää ihon kosteustasapainoa
• Antaa kuulautta
• Parantaa ihon kimmoisuutta
• Iho tuntuu ylellisen hemmotellulta

Lue lisää TimeWise Repair® Volu-Firm® -tuotteista.

53,51 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Ihon pintaan kertyy joka päivä kuolleita ihosoluja. Koska ikääntynyt iho poistaa kuolleita ihosoluja hitaammin, iho saattaa menettää luonnollista heleyttään ja näyttää vanhemmalta. TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti ja palauttaa ihon nuorekasta heleyttä. Miellyttävä vaahto syväpuhdistaa ihon ja uudistaa sen ulkonäön. Se vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja vahvistaa ihon suojakerrosta.

Vanhetessaan iho ohenee ja on herkempi kosteuden haihtumiselle ja ärsytyksille. TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser antaa ihanan ylellisen ja hemmotellun tunteen ja auttaa säilyttämään ihon lipidejä, mikä saa ihon tuntumaan pehmeältä, kosteutetulta ja hyvinvoivalta.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser kuuluu mullistavaan TimeWise Repair® -ihonhoitosarjaan. Sarjan viisi tuotetta on suunniteltu ehkäisemään ikääntymisen selkeitä merkkejä ja maksimoimaan toistensa vaikutus. Sarjan kaikki tuotteet sisältävät Volu-Firm® Complexia. Tämä kolmen ainesosan tarkoin harkittu yhdistelmä on äärimmäisen tärkeä ihon palautumiselle. Koostumus sisältää esimerkiksi tripeptidiä, joka edistää hyaluronihapon tuotantoa. Nuori iho sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Hyaluronihappo auttaa ihoa palauttamaan nuorekasta kimmoisuutta ja napakkuutta.

Käyttämällä TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanseria yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa selkeiden juonteiden ja ryppyjen näkyvyys vähenee, kasvot näyttävät kohotetuilta ja ihon nuorekas täyteläisyys ja kimmoisuus palautuu.


Käyttö

Käytä TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanseria aamuin ja illoin ennen muita ihonhoitotuotteita.